2777
2789
عنوان

چ همه چی گرون شده اه

304 بازدید | 23 پست

سرویس روتختی بچم سه تا کوسن داشت ک شل شده بودن

بردم دادم پرش کنه سه تا کوچیک بزرگ نبود

۸۰۰ تومن ازم گرفت

وای حرصی شدم من موقع خرید سیسمونی سرویس روتختی رو ۱.۵۰۰ گرفتم این ۸۰۰ گرفت یکم الیاف ریخت توش

میگم کاش خودم الیاف میگرفتم پر میکردم

پول زور میگیرن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
اره کاش خودت گرفته بودی چ خبره

خیلی دارم حرص میخورم

خاک تو سرش

کثیفم تحویلم داد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دارم حرص میخورمخاک تو سرشکثیفم تحویلم داد

اگه بتونی پنبه بخری بریزی داخلش خیلی خوب میشه دیگه شل نمیشه دائمیه

منم میخوام از دخترمو پنبه بریزم توش

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
اگه بتونی پنبه بخری بریزی داخلش خیلی خوب میشه دیگه شل نمیشه دائمیهمنم میخوام از دخترمو پنبه بریزم تو ...

دیگه الیاف ریخته بود دوخته بود

آشنای پدرشوهرمم بود نشد بگم چ خبرته

بیشتر ببینید
لامصب بی حد و‌ حساب گرونههه همه چی اههیچی نمیشه خرید 😒هر سری برم خرید قیمت افزایش داشته 😐چ خبرهههه ...

اینا ک شغلشون آزاده راحتن. سریع میزارن رو قیمتا

سه تا کوسن فسقلی رو ۸۰۰ گرفت

از حرص دارم منفجر میشم

بیشتر ببینید
افتضاح.

ب همسرم گفتم پنبه بگیر خودم پرش میکنم گفت بزار یباره خودش بدوزه

مگ چ خبر

الیاف مگ کیلویی چنده ک اینجوری حساب کرد

بیشتر ببینید
ملت یی انصافی هستیم هیچ کی رحم نداره

ن اصلا رحم ندارن.تازه این دید آشنا هم هستیم تخفیفم نداد

منک راضی نیستم

کاش بهش میگفتم من این قیمت نمیخواستم

میرفتم سه تا کوسن میخریدم مرض داشتم دادم پنبه کنه

بعدم گفت الیاف بهتره فقط گرون تره ولی راحت میتونی بندازی ماشین بشوری

انقدم کثیف بود سریع انداختم ماشین

بیشتر ببینید
خب نمیخریدی 😐😂مجبورت کرده بود مگ/:

من چند روز پیش با همسرم بردم گفتم یکم پنبه بریز شل شده. چ میدونستم این قیمته

کوسن تخت بچه ک دیدی کوچیکه ۳تا کوسن کوچیک

اشتباه کردم همون چند روز پيش باید قیمت میپرسیدم

ولی این پولا حلال نیس .دیگ ک نمیشد بگم کوسنو پاره کن دربیار

بیشتر ببینید
آره، الان همه چی گرونه. بعضی خدمات واقعا قیمت‌های بالایی دارن. خودت که میگی، ۸۰۰ تومن برای پر کردن یه کوسن خیلی زیاد به نظر میاد. یه پیشنهاد: شاید می‌تونستی خودت الیاف رو می‌گرفتی و پر می‌کردی. خیلی وقتا این کار هزینه رو کم می‌کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
من چند روز پیش با همسرم بردم گفتم یکم پنبه بریز شل شده. چ میدونستم این قیمتهکوسن تخت بچه ک دیدی کوچی ...

همیشه قبل خرید باید قیمت پرسید بعد اگ ارزش نداشت نخریم 

امروز رفتم ی بسته بزرگ بیسکوئیت خریدم باز کردم مزش چرت بود 😐حیف پول