2777
2789
عنوان

توقف قلب جنین

178 بازدید | 10 پست

امروز باخوشحالی رفتم سونو آن تی همه منتظر تعیین جنسیت بودن گفت قلبش واستاده نمیتونم باور کنم از ظهر زیر سرما چطور ممکنه وای دنیا آوار شده رو سرم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم تیر۱۴۰۲ قراربود یک هفته بعد برم آن تی، خونریزی وسقط

الحمدالله دی ۱۴۰۲ مجدد باردار شدم

خودت نباز، حتما صلاح خدا براین بوده

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

برا بار اول خواستی مادر بشی؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم خیلی سخته 

منم سه ماه قبل قلب بچه ام از کار افتاد واقعا خیلی برامون سخت بود و هست 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

جای معتبر سونو دادم سه ماه قبلم سقط داشتم قلبش تشکیل نشده بود اینسری صدای قلبش شنیدم چه برنامه ها ریختیم من ۴۰ سالمه دیگه فرصتی ندارم واسه دله بچم که همش میگفت نی نی میخام چه سختی‌ها کشیدم ازتهوع چندوقته زندگی نکردم چطور اینجور شد