منم تیر۱۴۰۲ قراربود یک هفته بعد برم آن تی، خونریزی وسقط
الحمدالله دی ۱۴۰۲ مجدد باردار شدم
خودت نباز، حتما صلاح خدا براین بوده
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
منم سه ماه قبل قلب بچه ام از کار افتاد واقعا خیلی برامون سخت بود و هست
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
جای معتبر سونو دادم سه ماه قبلم سقط داشتم قلبش تشکیل نشده بود اینسری صدای قلبش شنیدم چه برنامه ها ریختیم من ۴۰ سالمه دیگه فرصتی ندارم واسه دله بچم که همش میگفت نی نی میخام چه سختیها کشیدم ازتهوع چندوقته زندگی نکردم چطور اینجور شد