2777
2789
عنوان

مادرایی ک از بچه شون دورن

102 بازدید | 11 پست

من بعضی روزا بخاطر شغلم باید بچه مو صب زود بزارم پیش‌مادر شوهرم‌تا شب .  یعنی میمیرما هم‌ نگرانی هم دلتنگی‌ . بال در میارم با دیدنش طفلی مادرایی ک مجبورن بخاطر طلاق قید بچه رو بزنن واقعا حس بدیه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میرم سرکار گاهی شده خیلی کم دیدمشون

من سرکار حالم بهتر هس دلمم تنگ نمیشه وقتی میخوام برگردم خونه میگم واااای بازم باید برم پیش بچه ها و سر و صداشون🤣🤣ولی خب اینکه اصلا نبینی بخاطر طلاق و...

خیلی بد

دوسال نداشت ببینمش

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

منم میرم سرکار گاهی شده خیلی کم دیدمشونمن سرکار حالم بهتر هس دلمم تنگ نمیشه وقتی میخوام برگردم خونه ...

فرق داره  اونا دوسال نمیزارن .بالاخره شما شب کنارشونی 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
لعنت بهش بعد دوسال بچه شمارو یادش میمد ؟

اره مادرشوهرم گوشی میداد بهش خواهرشوهرم تماس تصویری میگرفت  

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

فرق داره اونا دوسال نمیزارن .بالاخره شما شب کنارشونی

آره میگم که اون خیلی بد

همین که امید داریم میریم کنار بچمون باعث شده خیالمون راحت باشه

وگرنه اگر نذارن ببینیم که یک ثانیش هم سخته

واااای 

فکرشم حال آدم بد میکنه

من از ازدواج اولم یه دختر دارم که آوردمش پیش خودم الانم متاهلم شوهرمم از ازدواج اولش یه دختر داره اونم با ما زندگی میکنه

مادرش که زنده بود میومد می بردش گردش الان که فوت شده بیشتر می چسبه به من