2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تو رو خدا به اسم کاربریم تو قنوت نماز شبت دعا کن تو رو خدا به نیت اینکه آبروی من و عزیزانم حفظ شه و هیچ وقت کسی برا من و عزیزانم شر و دردسر و بی آبرویی درست نکنه و انشالله تو این هفته برم ارتوسرجری کنم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای تا کمتر 6 ماه دیگ حتما بدون شر و منت کنم و مشکلات تنفسی و بلع و جویدنم خوب شه و خیلی زیبا شم با جراحی فک کردنم دعا کنید😭😭

ما خیلی دنبال دختر بودیم برا برادرم همش جور نمیشد

یه شب سر شب خوابیده بودم ساعت دو اینا بیدار شدم وضو گرفتم نماز خوندم از خدا برا برادرم یه زن خوب خواستم اصلا باورم نمیشد دو روز نشد این عروسمونو معرفی کردن خداروصد هزار هزار بار شکر

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
شنیدم باید واقعا سعادت داشته باشی و اگه اون روز گناه کرده باشی نمیتونی نماز شب پاشی باید کاملا پاک ب ...

نبابا من کلی هم گناهکار و رو سیاهم ولی چند شبه شبا نیم ساعت قبل اذان پا میشم میخونم 

گوش شیطون کر البته... اگ امشب خواب نموندم😂

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

اسی تو رو خدا به اسم کاربریم تو قنوت نماز شبت دعا کن تو رو خدا به نیت اینکه آبروی من و عزیزانم حفظ ش ...

من کسی نیستم ولی آمین انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم شمام منو دعا کن خیلی

نبابا من کلی هم گناهکار و رو سیاهم ولی چند شبه شبا نیم ساعت قبل اذان پا میشم میخونم گوش شیطون کر الب ...

برا منم دعا کن نماز شب عین گفتگوی رو در رو با خداست هرچی بخوای برات آماده میکنه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
ما خیلی دنبال دختر بودیم برا برادرم همش جور نمیشدیه شب سر شب خوابیده بودم ساعت دو اینا بیدار شدم وضو ...

ای جانم خدارو شکر

انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشن

برا منم دعا کن نماز شب عین گفتگوی رو در رو با خداست هرچی بخوای برات آماده میکنه

قربونت برم عزیزم

من کسی نیستم شما منو دعا کن

ی شبایی خیلیییی آرامش میگیرم.من آدمی پاکی نیستما زیاد مذهبی نیستم ولی شب سر نماز بودم انگار تمام سلولهای بدنم داشت مور مور میشد انگار خدا کنارم وایساده بود....بعضی شبا خیلی حس خوبی میگیرم ی وقتاییم ک خونه خودم نیستم یا عجله ای میشه کمتر 

یه چیز بگم نخندید

من گیج شدم هزار دستورالعمل تو نت هست برای نماز شب

میشه ساده بگی چجوری میخونی ؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏