2777
2789
عنوان

چقدر نامرد

110 بازدید | 9 پست

من مریضم. صدام گرفته به شدت. سرفه میکنم. بدن درد دارم دو روزه. دیشب هم از همکار شوهرم و زنش پذیرایی کردم با این حالم. بعد الان دیدم گفت برم پیتزا بخرم بخوریم امشب. من با این حالم معلومه نمیخورم. خیلی دلخور شدم که هوس خودشو ترجیح داد. هیچی نگفتم. رفت بخره. الانم میاد هی میگه بیا بخور چرا یه کاری میکنی به آدم نچسبه. تازه بدهکار هم میشم. ولی خودش اگر مریض بود من هیچ وقت این کار رو نمی‌کردم 

عزیزم منم ناراحت شدم 🥲🥲

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا مردا نفهمن تا یه چیزی به زبون نیارید نمیفهمن خودت بهش زنگ بزن بگو من حالم خوب نیست اگه میتونی ی ...

سوپ داریم. محتاج شکمم که نیستم. بحث توجهه. خودت بودی الان ناراحت شکمت بودی یا اینکه بدون در نظر گرفتن تو بره پیتزا بخوره؟

وای چقدر نازک دلی آجی!🙁💔

جدی؟ یعنی خودت مریض باشی و بقیه خانواده بدون تو برن تفریح یا غذایی سفارش بدن که نمیتونی بخوری، اصلا به فکرت نباشن، میگی درسته و ناراحت نمیشی؟ خیلی خوبه. خوش به حالت

دیگه احتمالا اخلاق شوهرت همینجوریه

نبود. خیلی توجه میکرد. دلخور شدم امشب این کار رو کرد. من صبح با بدبختی بلند شدم کوه ظرف و شلوغی دیشب رو درست کردم. واسه اونا غذا پختم. واسه خودم سوپ.

دیگه نمیپزم. حالا حالاها بهش میگم واسه خودت و بچه ناهار بخر. 

جدی؟ یعنی خودت مریض باشی و بقیه خانواده بدون تو برن تفریح یا غذایی سفارش بدن که نمیتونی بخوری، اصلا ...

من از اینکه اونا حالشون خوب باشه و هر چی عشقشونه بخورن ناراحت نمیشم...

شایدم دلیلش اینه که توقعی از هیچ کسی ندارم بخاطر حالِ بد یا خوبم🙂

کلا منظورم اینه که سخت نگیر که اذیت نشی🤍🩵