2777
2789
عنوان

آخرین باری که دلت شکسته

133 بازدید | 17 پست

آخرین باری که از خانواده همسرتون یه چیزی دیدین و دلتون شکست چجوری هندلش کردین؟

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشکسته 

چون هیشکی رو جدی نمیگیرم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

عزیزم......راسی اونی ک تگش کردی اومد یا نیومد دیگ

عامو داشتم مسخره میکردم بره به درک برام مهم نیست😂😂😂😂

خواستم ملت بخندن

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

عامو داشتم مسخره میکردم بره به درک برام مهم نیست😂😂😂😂خواستم ملت بخندن

عاااا خب فک کردم رل پارتنری چیزیه خخخ 

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

نه بابا من متاهلم این درخواست داده بود خواستم اذیتش کنم

اهان خب چون ندیدم بیاد اونقد تگش کردی برا همین پرسیدم

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

نشکسته چون هیشکی رو جدی نمیگیرم

این خوبه واقعا

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

هر روز میشکنه

چیکار میکنی بهشون میگی یا با همسرت درمیون میزاری؟

هیچی از شدت خشم و ناراحتی قرمز میشدم اشک تو چشمام جمع میشد نمیدونستم چیکار کنم. یا که واکنشی نشون نم ...

الهی بگردم شما راجب کاراشون به همسرت نمیگی نه؟

2790
2778
2791
2779
2792