2777
2789
عنوان

چادر زوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیپوشی

خانوادم مخالفن

از خونه بدون حجاب میرم که گیر ندن بعد توی راه حجاب میکنم😂😂😂

کلا زندگی من برعکسه

اصلا ام نمیخوام به بهانه شوهر کردن حجاب کنم

فعلا زوده ولی خب میخوام خودم مستقل پوشش مورد علاقمو داشته باشم

فعلا عبا و اینا میپوشم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خانوادم مخالفناز خونه بدون حجاب میرم که گیر ندن بعد توی راه حجاب میکنم😂😂😂کلا زندگی من برعکسهاصلا ...

ان شالله عزیزم، چادر قشنگه، خیلی پثشیدنش حس خوبی میده من تجربش کردم چند بار ولی خب برام سخته چون بچه کوچیک دارم

ان شالله عزیزم، چادر قشنگه، خیلی پثشیدنش حس خوبی میده من تجربش کردم چند بار ولی خب برام سخته چون بچه ...

وای میدونم سخته حجاب کردن با بچه

ولی میشه که از چادر قجری استفاده کنی چون کمر بسته میشه و تو دست و پا اصلا نیست

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

وای میدونم سخته حجاب کردن با بچهولی میشه که از چادر قجری استفاده کنی چون کمر بسته میشه و تو دست و پا ...

اخه بعد زایمان شکم دارم ضایعه🤭🤭🤭🤭

هنوز هفت ماهه زایمان کردم شکمم کوچیک نشده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یه بار خواهرم قجری پوشیده بود رفتیم هیات خانمه تو هیت بهش گفت بسلامتی بارداری😕 حالا خواهرم مجرد بود فقط ی ذره شکم داشت🤦🏻‍♀️😅😅

آخ دختر ناشکری نکنمن برعکس تو ام ، آرزوی چادر و حجاب دارماگر بدونی چقدر دوست دارم داشته باشم دلم پر ...

کاش منقرض شید ناشکری چیه همون‌جوری که تو ناراضی ای اونم ناراضیه چرا فکر می‌کنی عقیده خودت خیلی درسته مشکل من با مذهبیا همینه ادعا دارن همش

کاش منقرض شید ناشکری چیه همون‌جوری که تو ناراضی ای اونم ناراضیه چرا فکر می‌کنی عقیده خودت خیلی درسته ...

عزیزم مگه من چی گفتم که میگی من منقرض بشم🤣

من که توههییننننن نکردم

اصلا ام فکر نمیکنم عقیدم درسته ، اتفاقا خیلیم برعکسم اگه اونجوری بودم الان برات گارد میگرفتم ولی افراط نمیکنم نحوه پوشش یا زندگی کسی به من هییییچ ربطی نداره فقط نظرمو گفتم

وگرنه خیلیا هستن که حجاب دوست دارن ولی رو چادر تسلط ندارن بخاطر همین عبا و شال کشی میذارن البته تو تابستون ام گرمههههههههه ها واقعا با حجاب کامل سختهههههه

راستی من خودمو مذهبی نمیدونم و افراط ام تو اینجور چیزا خودش ی نوع گناهه 😁

اصلا ببین به هیچ صراطی مستقیم نیستن فقط میگن چادر نام توی مشهد میشیم جای بزرگیه آخه

اونا ک یقینن به صراطی مستقیم نیستن

من نمیدونم شما چند سالته

ولی خانواده ایرانی کلا مذاکره باهاش جواب نمیده

عین مذاکره کردن ایران اسرائیل میمونه

توافق بین ایران و اسرائیل ممکنه

ولی حرف نتیجه دار با خانواده عمرااا

بنابراین باید کار خودتو بکنی

ببینن پرو شدی ول میکنن

دعوا باید بکنی دیگ....

من پدرم سر من تعصبات عجیب داشت

من عشق ارایش داشتم

اون اصلا سکته میکرد

نوجوونی عاشق این بودم مداد مشکی داخل چشمم بکشن

این اصلا انگار سکته میکرد منو میدید

انقدر غر زد

فحش و فحش کشی

اخر دید ادم بشو نیستم من

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کاش منقرض شید ناشکری چیه همون‌جوری که تو ناراضی ای اونم ناراضیه چرا فکر می‌کنی عقیده خودت خیلی درسته ...

دقیقا همش ادعا دارند

من خودم مذهبی بزرگ شدم بعد یه دختره افراطی که خودشم رعایت نمیکنه بهم میگه قرتی طوری.. اینقدر این جماعت رو مخ اند که حد نداره. دختره خودش هم لیپ گلاس رژ گونه صورتی هم میزنم با اون فیس تخم.یش

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

با احترام به آدمای مذهبی روشنفکر یکی از بدترین عذاب های الهی متولد شدن در خانواده مذهبیه که زور می‌ک ...

موافقم و تجربشو دارم‌البته خشکه مذهبی بودند و بدبین ترین والدین روی زمین

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

منم یه دختر خاله دارم بدتر از خانواده تو هستن 

بشدت سختگیر تو حجاب و چادر 

حتی دختر خالم اجازه نوک سوزن ارایش نداشت 

اصلاح صورت هم یواشکی میومد پیش مامان من میکرد 

باوجود سختگیری خانوادش ، زودتر از من موهاشو تو سن خیلی کم رنگ گذاشت 

من تازه ۱۸ که شدم رنگ کردم اما اون ۱۴ سالگی رنگ میکرد پیش مامانم 

الان حدودا یکسال میشه که جلو خانوادش وایستاد و گفت میخواد چادرو کنار بزاره و گذاشت الآنم مانتو تا رو زانو میپوشه با شلوار گشاد و شال 

خالم فک میکرد من روش تاثیر گذاشتم😐😂💔