2777
2789
عنوان

چادر زوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 59 پست
خب الان چادریه مسلما با شخصی ازدواج می‌کنه که چادری می‌پسنده

ازدواجی که صرفا برای برداشتن چادر باشه بنظرم تهش خوب نیست و منم تا ۲۷اینا قصد ازدواج ندارم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

دقیقا فردا یکی میگیره بدتر چادر میپوشونه بعدم اون سنی نیستم بنام به ازدواج فکر‌کنم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دیگه کتابخونه و کلاس زبانم نمی‌زارن برم هیچ جا نمی‌زارن برم اعتراض کنم میگن نه تو میخای خراب شی

پس فعلا با همین سبک ادامه بده تا زمان مستقل شدن چون اونا ذهنیتشون از غیر چادری ها آدم خراب هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

پس فعلا با همین سبک ادامه بده تا زمان مستقل شدن چون اونا ذهنیتشون از غیر چادری ها آدم خراب هست

نه بنظرم بزور میرم فوقش میزنن من نمیتونم الان با چادرم دلم میخواد گریه کنم گرمه عرق کردن بو سگ‌گرفتم صبح حموم بودم

ازدواجی که صرفا برای برداشتن چادر باشه بنظرم تهش خوب نیست و منم تا ۲۷اینا قصد ازدواج ندارم

بله منم همینو گفتم، البته خودم که ازدواج میکردم چادری بودم نه با زور خانواده به خواست خودم اما الان مانتویبم همسرم هم هیچ مشکلی نداره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
بله منم همینو گفتم، البته خودم که ازدواج میکردم چادری بودم نه با زور خانواده به خواست خودم اما الان ...

آره ولی من از الان میخام راحت باشن

نه همیشه اینجوری نیس همانطور که تو زورکی چادر میپوشی پسرهایی هم هستن که مادرشان زورکی عروس چادری انتخاب میکنن ولی وقتی رفتی تو زندگی خودتون ممکنه داماد اجازه بده مانتویی بشی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

چند سالته عزیزم؟

باهاشون صحبت کن بگو من حجابو دوست دارم ولی چادر برام سخته نمیتونم رو سرم نگه دارم.خیالشونو راحت کن که مانتو بلند میپوشی روسریتو خوب میذاری موهات مشخص نمیشه ولی فقط چادر نذاری

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نه همیشه اینجوری نیس همانطور که تو زورکی چادر میپوشی پسرهایی هم هستن که مادرشان زورکی عروس چادری انت ...

خب اینم شانسه

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

آخ دختر ناشکری نکن

من برعکس تو ام ، آرزوی چادر و حجاب دارم

اگر بدونی چقدر دوست دارم داشته باشم دلم پر میکشه برای هر ی چادری که میبینم...

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اوف میفهمم چی‌ میگی من مجردی دهنمو سرویس کردن جالبه با همون چادرم باز گیر میدادن...شوهرم اولی ک امد خاستگاری گفت اگه بهت بگم دیگه چادر نپوش ناراحت میشی؟!گفتم نه خدا پدرتم بیامرزه لپتم ماچ میکنم😂و اینگونه بود ک ما را خدا آزاد کرد😂