2777
2789
عنوان

بتای 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 32192 بازدید | 36 پست
سلام عزیزم خداروشکر خدا خواست نی نی اومد تو دلم انشاالله شماهم بزودی نی نی دار بشی و خدا دلتو شاد ...

چون عروس خواهرشوهرم مشکوکه به حاملگی ..من نمیخوام با اون حامله بشم ..موقع عقد به فاصله یک هفته عقد کردیم مدام خواهرش و مادرش مارو قیاس میکردن😐از کوته فکریشون تا لحظه اخر عقدمون همینجوری بودن ...خیلی اذیت شدم مدام میگفتن فلانی ببین چه زرنگ چه سیاستی داره ..ولی همه حرفاش دروغ و از روی چاپلوسی و زبون بازی ..من اینجوری نیستم ..کم حرفم ..اتفاقا بیشتر از اون محبت میکنم ولی ..اون دختره داره کم کم از چشمشون میوفته ... پسر خواهرشوهرم ۲۱ سالشه ...زنش ۲۳ ...من ۲۲ سالمه شوهرم ۲۵ ....ما تو عقد زیاد مسافرت رفتیم ..تفریح زیاد کردیم ....مدامم پیش هم بودیم ...دیگه دلمون بچه میخواست ..گفتیم عروسی کنیم بچه میاریم ..اونا شهریور عروسی کردن من اذر..موقعی که خون خواهرش بودم عروسش ۳ ماه میگذشت از عروسیش میگفت بچه نمیارم الان ۲ سال دیگه چون تو عقد هیچ جا نرفتیم  جلوگیری داریم..

بعد هفته پیش اومده خونه م میگه منو شوهرم بچه میخاستیم از اول ۵ماه جلوگیری نداریم ..فهمیدم دروغش در اومده ..

گفتم مبارکه الان شنبه رفته بود از دکتر گفته ۳۷ بتا مشکوکه ....هنوز معلوم نیس حامله س یا نه 

منم دیگه اقدام نمیکنم با خواست خودم 

ولی شوهرم خیلی میخواد ‌..نمیدونم چیکار کنم 

ببخشید زیاد حرف زدم تو دلم خیلی حرف بود😣

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
چون عروس خواهرشوهرم مشکوکه به حاملگی ..من نمیخوام با اون حامله بشم ..موقع عقد به فاصله یک هفته عقد ک ...

ای جان عزیزدلم

ولی بنظر من اصلا اصلا به این چیزا فک نکن

با خیال راحت اقدام کن

سعی کن رابطه اتو باهاشون کم کنی

دقیقا واسه منم این اتفاق افتاد 

شوهرم دوتا پسردایی داره که تقریبا ما با اون دوتا باهم عروسی کردیم ما دیگ تصمیم گرفتیم نی نی بیاریم ولی به کسی نگفتیم رفته بودم دکتر واسه قبل از بارداری یکی از اونا عروس داییای شوهرم خبر داد که باردار بعد منم به فاصله ی ی ماه باردارشدم بعد همه جا میشست میگفت چ مردم حسودن تا من باردار شدم باردار شد آخه لامصب بعد از من اون بکی عروس داییشم باردار شد خخخخخخ

منم رابطه امو باهاش کم کردم همه هم بهش میگفتن مگه بارداری حسودی داره این چ حرفیه 

بعد همش میگفت من پسر باردارم از شانسش بخدا واسه منم فرقی نداره ها کار خدارو میگم من و اون یکی پسر دار شدیم اون عروس دایی حرف مف زن دوتا به فاصله کمتر از یسال دوتا دختر آورد 

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان عزیزدلم ولی بنظر من اصلا اصلا به این چیزا فک نکن با خیال راحت اقدام کن سعی کن رابطه اتو با ...

ابجی راست میگی 

منم با اون دختره مشکلی ندارم بخدا 

تازه اون میگفت چه خوب میشد توام حامله میشدی دوتایی باهم بچه بزرگ میکردیم گفتم هرچی خدا بخواد ..من یه سقط داشتم اردیبهشت ماه ...الان ۹ ماه میگذره جلوگیری نداشتیم اصلا تو عقد ...ولی هنوز اتفاقی نیوفتاده ماه پیشم فک کردم باردار شدم چون مطمعن بودم😭😭😭ولی نگرفت ....تازه تیروید پرکاری هم داشتم که رفتم پریروز جواب ازمایشم گرفتم خوب شدم.. پری این ماهم با لک بینی از ۹ بهمن شروع شد تا ۱۹ بهمن خیلی بد بود 😣😣😣من همیشه ۶ روزه تموم میشد ...نمیدونم چه بلایی سررم اومده اجی برام دعا میکنی؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
ابجی راست میگی  منم با اون دختره مشکلی ندارم بخدا  تازه اون میگفت چه خوب میشد توام حامله ...

آجی شما اقداماتو بکن اصلا توجه به کسی نکن

انشاالله بزودی زود دامنت سبز میشه خدا دل پاکتو شاد میکنه

آجی شما اقداماتو بکن اصلا توجه به کسی نکن انشاالله بزودی زود دامنت سبز میشه خدا دل پاکتو شاد میکنه

بخدا امام رضا فک کنم باهام قهر کرده ۲ ماه نرفتم پابوسش خداکنه فردا شوهرم بیاد ..بریم حرمش یکم درد و دل کنم😭😭

بخدا امام رضا فک کنم باهام قهر کرده ۲ ماه نرفتم پابوسش خداکنه فردا شوهرم بیاد ..بریم حرمش یکم درد و ...

امام رضا خیلی ریوف قربونت برم نگران نباش انشاالله صدای دلتو میشنوه 

هروقت رفتی زیارت عوض منم زیارت کن

انشاالله زودی باخبرای خوش بیای

امام رضا خیلی ریوف قربونت برم نگران نباش انشاالله صدای دلتو میشنوه  هروقت رفتی زیارت عوض منم ز ...

چشم‌حتما محتاج دعایم

احتمالا بچت دختل خانومه مباااارکه عزیزم تا سه ماهگیت احتیاط کن حتما

ای جان

ممنون

هر چی باشه روچشمام میزارم

خداروشکر

از کجا میگی دختره دوستم

اتفاقا ویارم خیلی نیست

فقط ی شب خیلی حالم بد شد ولی دیگ خوبم

یعنی دختر واقعا؟؟؟

ای جان ممنون هر چی باشه روچشمام میزارم خداروشکر از کجا میگی دختره دوستم اتفاقا ویارم خیلی نیست ...

منم بتام بالا بود و اصلا ویار نداشتم دختل خانومپبود انقدم لوسه هنوز نیومده عزیزم الان هنوز حس ودوس داشتنشو نمیدونی بذار انشالا تکوناش شروع بشه میخوریش

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
عزیزم مبارکه بتا 1000 تا 3500 بین هفته سه بارداری هستی .خدا برات حفظش کنه یه دکتر خوب انتخاب کن به ا ...

گلی جان من 16بهمن پزیودشدم امزوز22اسفندرفتم تیتربتام 1500بود

پریودامم 32روزیباره 6دوزعقب زدم وبرام نوشته 1500

بعدتوبرگه نوشته شمابایدبه پزشک مراجهه کنیدخیلی ترسیدم نمیدونم چرااینوزده

وخدایی که بشدت کافیست
گلی جان من 16بهمن پزیودشدم امزوز22اسفندرفتم تیتربتام 1500بود پریودامم 32روزیباره 6دوزعقب زدم وبرام ...

ان شاالله که چیز مهمی نیست یکم بتات برای 6 روز کمه اما خیلی ها اینطورین و هیچ مشکلی هم ندارن خواهر خودم اینطوری بود .

ان شاالله که چیز مهمی نیست یکم بتات برای 6 روز کمه اما خیلی ها اینطورین و هیچ مشکلی هم ندارن خواهر خ ...

حدی کمه؟من میگم زیاده که 

اخه سرپسرم بعد10روزتاخیر400بودم 

وخدایی که بشدت کافیست
حدی کمه؟من میگم زیاده که  اخه سرپسرم بعد10روزتاخیر400بودم

اختمالا اون موقع ازمایش بتا داده بودی اون دقیق نشون نمیده ولی بتا تیتر دقیق عدد رو نشون میده.به خودت استرس نده بعید میدونم چیز مهمی باشه .