2777
2789
عنوان

شوهرم بی اعتماد😑😑😑

274 بازدید | 30 پست

شوهرم به من چیزی نمیگه که بگه  اینجوری شو اون جوری شو 

از دور حواسش به من دارم صحبت میکنم مثل دزد آروم بی سر صدا میاد پشت در یا فالگوش وامیسته 

یا به بهانه محبت میاد کنارم بیبین تو گوشی چکار میکنم 

یا موقع که میرم بیرون منو تا آخر از پنجره نگاه میکنه 

الان چند روز فکر میکنم برام وپا گذاشته چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه هندوستانه برات بپا بذاره؟

چه ربطی به هندوستان داشت 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

منم تلفن حرف میزنم شوهرم بدو بدو میاد گوش میده البته مشکلش بی اعتمادی نیست کلا فضوله خودشم قبول داره چون مادرش هم تلفن بخواد حرف بزنه این شکلی میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

طلاکه پاکه چه منتش به خاکه 

توراه خودتو برو اگه از خودت مطمئنی اونم بلاخره از کارش خسته میشه تقصیر شوهرت نیست جامعه خیلی خرابه یه ماه میفته دنبالت شکش برطرف میشه زیاد بهش فکر نکن این اینستا همه رو خراب کرده دیگه بی اعتمادی همه جا موج میزند به دل نگیر راهتو برو

پارانویا داره اختلال شخصیت شکاک ؟ اگه اختلال باشه درمان کامل نمیشن بدتر و روانی تر میشن 

در دوران اشنایی متوجه این رفتارهای انرمالش نشدی ؟ 

پدرشوهرت مریضی شکاکیت داره ؟عموهای شوهرت ؟