2777
2789
عنوان

اذیت معلم

114 بازدید | 10 پست

سلام من اصلا اهل درگیری با معلم و بد رفتاری با معلم نیستم کلا آدم با ادبیم با بزرگتر از خودم ولی یه معلم داریم امسال خود به خود هرکیو دوست داشته باشه حتی اگه ۲۰ هم بگیری مردودش میکنه به مدیر مدرسه هم گفتیم میگفتن ما هیچ کاری از دستمون بر نمیاد

فایل صوتی شو داریم که همه مون قبول شدیم ولی میگفت باید ۵۰ درصد تون رو مردود کنم قرعه کشی کرد ۷ نفرمون در اومدیم قبول شدن ۸ نفرمون رو هم که در نیومد قبول نکرد

تازه از یکی از بچه ها هم درخواست رشوه برای قبولی کرد که ۲۰۰ هزار گرفت ازش

باید چیکار کنم من 2 پودمان که قبول شدم هم انداخته منو؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دیگه چجورشه😐

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

خداوکیلی داداش مغرم ریده میخام بزنمش پول دیه شو ندارم😂

بابا برو با مدرک به آموزش پرورش بگو بچه هاتونو جمع کن، طرف اصلا معلم نیست

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

بابا برو با مدرک به آموزش پرورش بگو بچه هاتونو جمع کن، طرف اصلا معلم نیست

فایل صوتی داشته باشیم مدرک حساب میشه یا قبول نمیکنن؟

مدرک داریم قرعه کشی کرد که ۵۰ درصد مونو بندازه

می‌گفت باید بزرگسال بیاید خواهش کنید برید سربازی برگردید بعد شاید قبولتون کردم