2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 38 پست

من دوست دارم عمل کنم ولی اکثرشون زاویه بینی با لب غیر طبیعی میشه

شیما کاتوزیان حق میگفت🙏مذکر ها درخواست هم بدید نه رد میکنم نه قبول انقدر میمونید تا علف جلوتون سبز بشه🙏مونث های زن ستیز و دارای تفکرات خشک لیاقتشون درحد طالبان افغانستانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر نجمه رجبی چطوره بچه ها؟

من عمل کردم با نجمه رجبی به شدت ناراضیم و ۷ ماه شده

خیلی تیغه بینیم نازک شده و نوک بینیمم خیلی کوچیکه همرو یجور عمل میکنه که بعضیا اون جوری به صورتشون نمیاد

اصلا پیشنهاد نمیکنم

دکتر نجمه رجبی اصلا کارش خوب نیس من نمونه کاراشو دیدم رفتم فک کردم خوب میشه رفتم بینیم داغون کرد نوک بینی افتاده ولی قبول نمیکنه پروجکشن بسیار زادی داره زاویه لب بینی خوب نیس

اصلا پیشنهاد نمیکنم و اینکه قبول نمیکنه درستش کنه

بینیم من نوکش اقتاده پروجکشن خیلی زیاد داره نیم رخ هام باهم فرق دارن و برآمدگی داره روی بینی ۱ ساله میرم هرسری ی بهونه میاره و میگم ترمیم میگه نه در صورتی که نیاز به ترمیم داره بینیم خیلی پشیمونم عمل کردم الان دنبال پولم که برم ترمیم پیش یکی دیگه

من افسردگی گرفتم بخاطر بینیم تخریب کرده بینی منو گردن نمیگیره درستش کنه خیلی دقت کنید برای انتخاب دکتر و به عکسای پیج دل خوش نکنین من گول همین عکسارو خوردم رفتم نارضایتی بسیار زیاد داره دکتر رجبی چندبار که رفتم یکی بینیش کج بود یکی غضروف بینیش نگرفته بود خودم ک نوک بینیم داغونه بینی هم درازه