2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید🥲😭

289 بازدید | 14 پست

من سه سال عضو نی نی سایت بودم ، بنا به دلایلی امامان توسط نی نی یار تعلیق شد من دهم ریاضی فیزیکم ،بردارم و پارسال از دست دادم و کارم به روانپزشک کشید و این رو نمراتم خیلی تاثیر گذاشت معدل ترم اولم 15شد و سه تا امتحان فیزیک ،جغرافیا و فارسی و ندادم ،هندسه و هم افتادم، ریاضی و شیمی ام در حد 12اینا گرفتم  الان نزدیک خرداده و امتحانا شروع میشن من هیچی بلد نیستم می‌خوام حداقل نیفتم و معدلم 17بشه ، تو رو جون عزیزتون راهکاری بلدین؟ فیزیک ۳ روز فرصت، شیمی ۵ روز و ریاضی ام ۵ روز و هندسه ۴ روز و فارسی ۲ روز فرصت دارم 

امیدوارم که موفق بشی 

برا هر فصل ویدیو جامع ببین با خوندن کتاب 

هندسه فصل یک همش اثبات هست اثبات ها رو خوب بخون نمره اوره سوال هاش تکراریه فصل آخر فصل راحتی هست نمره اوره فصل دو قضیه تالس اثبات ها رو خوب بخون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

امیدوارم که موفق بشی برا هر فصل ویدیو جامع ببین با خوندن کتاب هندسه فصل یک همش اثبات هست اثبات ها رو ...

ممنونم مهربون ، اما اصلا بلد نیستم چجوری بخونم ، فیلم نهایی کلاسینو و دارم اما ساعتش زیاده ، هندسه و حفظ کنم جوابه

ممنونم مهربون ، اما اصلا بلد نیستم چجوری بخونم ، فیلم نهایی کلاسینو و دارم اما ساعتش زیاده ، هندسه و ...

حفظ کردن که درست نیست ولی اثبات ها رو چندین بار تمرین کنی  می تونی جواب بدی چون تغییر نمیکنن

سلام عزیزم

برادرت خدا بیامرزه 

روزی حداقل باید ۱۰ تا ۱۲ ساعت بخونی 

شبا ۱۲ بخواب صبحا ۷ تا ۸ بیدار شو و کل روز بخون مثلا ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه بخون۱۵ دقیقه استراحت کن و ب جز نهار و شام و این ۱۵ دقیقه ها وقت تلفی نکنننن لطفا

کلا با برنامه پیش برو 

یه فیلم کوتاه ببین که مسئله دستت بیاد بعدش برو سراغ تمرین 

فارسی هم که سخت نیست اصلا وقت تلفی نکن ب هیچ وجه