2777
2789

(( ملیحه به سیامک پس چرا اونو نگرفتی ؟؟؟؟ ))

تو فیلم سینمایی (( ملی و راه نرفته اش )) یه جایی بود که اختلافات و درگیری و دعوا جنگ و خونریزی کتکاری بین زن و شوهر ملیحه و سیامک که ملیحه برگشتش گفتش که" سیامک چراااا اون دختره رو که دوست•• دخترت بوده قبل از ازدواج و خواستگاری و تعهد به من نگرفتی ؟؟؟ " بعد سیامک برگشت گفت که " اونیکه با من مسافرت و گردش و دوردور تا ویلاااا شمااال میومد ازش زن درنمیومد که بگیرمش و ازدواج و خواستگاری کنم " و یا اون صحنه و سکانس فیلم میفتم که بعدها دختره تو یک مرکز خرید و پاساژ ملی و خواهرشوهرش نیرره رو دید گفت پس چرااا سیامک منو نگرفت مگه من چی کم داشتم که از من چرااا سواستفاده کرد و بازیچه گرفت و تورو گرفت ؟؟؟ و دختره خبردار و اگاه نبود که زن سیامک بخاطر ازدواج باهاش بدبخت و اواره و اسیر شده و بکگراند و پشت صحنه عروس و داماد چیه !!!! یا یاد اون صحنه میفتم که ملی داشت با مددکاران اورژانس اجتماعی و مشاوران و روانشناس تماس تلفنی صحبت و دردودل می‌کرد واز شککنجه ها و زجررکشی و کتکاری و کنترلگری های سیامک توضیح می‌داد !!!! ••• 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

2790
2778
2791
2779
2792