2777
2789

یا مثلا وسط ترکی حرف زدن فارسی حرف میزنن مزخرفن

یعنی چی که داری به یه زبونی حرف میزنی و درحالی که معادل یه کلمه ای تو اون زبونی که حرف میزنی هست تو میای اون کلمه رو به یه زبون دیگه بگی😂😐

عقده توجه داری؟ ننه بابات اصالتا اهل یه جای دیگن؟ یا چی

امروز برام پیش اومد اعصابم خورد شد

میخوان بگن ما باکلاسیم نمیدونن‌ فقط بی اصالت بنظر میان

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییلی رو مخن 

من دو تا دوست دارم که همشهری خودمن با من فارسی حرف میزنن😐بشدت رو مخمن بابا مسخره من جد و آباد تو رو میشناسم خودت باش خو 

یع دوستی ام دارم لره ولی اصلا نمیتونه لری صحبت کنه ولی من باهاش لری صحبت میکنم 😁

🦋

ببین این که دائم باشه آره ولی گاهی اوقات هست که طرف انقدر از اون اصطلاح انگلیسیش استقاده کرده یا حتی شنیده که دیگه شرطی شده سرش

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

الان یاد شوهرم افتادم که ترک زبانه، یه دفعه وسط فارسی صحبت کردن با مادرش یادش میفته باید ترکی حرف بزنه 😂😂😂😂

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

همونجا سر خودش خالی میکردی چرا اومدی تو نی نی سایت تاپیک پر از کینه می‌ذاریمردم کم مشکل ندارن

تو اتوبوس بودم یه خانمه اینکارو کرد

منم ایستگاهم نزدیک بود 😅

خیییلی رو مخن من دو تا دوست دارم که همشهری خودمن با من فارسی حرف میزنن😐بشدت رو مخمن بابا مسخره من ج ...

منم یه همکلاسی دارم هفت پشت ترکن

وسط ترکی یهو کانالو میزنه فارسی درحالی که کل جمع ترک زبانن😂😐

منو ببینی چی میگی میبینی بهو وسط فارسی حرف زدن سوییچ کردم رو ترکی انقد که فارسیم داغونه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️