کلاس هفتمم ولی از الان به فکر انتخاب رشته ام به نظرم انتخاب رشته خیلی سخته و اینم بگم که توی کاری استعدادی ندارم و به هیچ رشته ای علاقمند نیستم ولی ورزش کردن رو خیلی دوست دارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام! متأسفانه من به عنوان یک مشاور پزشکی، تخصصی در زمینهی انتخاب رشته تحصیلی ندارم. وظیفهی من ارائهی اطلاعات و راهنماییهای مرتبط با سلامت و پزشکی است. اگر سوالی در مورد سلامت جسمی یا روانی، پیشگیری از بیماریها، یا هر موضوع مرتبط با پزشکی دارید، خوشحال میشوم کمک کنم.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"
سلام! اگر دست شما درد میکند، ممکن است به دلایل مختلفی از جمله استفاده بیش از حد، آسیبهای جزئی، یا شرایط خاص پزشکی باشد. در اینجا چند نکته کلی برای مدیریت درد دست ارائه میشود: 1. **استراحت**: به دست خود استراحت دهید و از فعالیتهایی که باعث تشدید درد میشوند اجتناب کنید. 2. **کمپرس سرد یا گرم**: استفاده از کمپرس سرد میتواند به کاهش التهاب کمک کند، در حالی که کمپرس گرم میتواند به بهبود جریان خون و کاهش سفتی عضلات کمک کند. 3. **تمرینات کششی ملایم**: انجام تمرینات کششی ملایم میتواند به بهبود دامنه حرکتی و کاهش درد کمک کند. 4. **ارتفاع دادن به دست**: اگر دست شما متورم است، سعی کنید آن را بالاتر از سطح قلب خود نگه دارید تا تورم کاهش یابد. 5. **مصرف مسکنهای بدون نسخه**: در صورت نیاز و با رعایت دستورالعملهای روی بسته، میتوانید از مسکنهای بدون نسخه مانند ایبوپروفن یا استامینوفن استفاده کنید. اگر درد دست شما شدید است، همراه با تورم قابل توجه، بیحسی، یا ضعف عضلانی است، یا اگر درد شما بیش از چند روز ادامه دارد، بسیار مهم است که به یک پزشک مراجعه کنید. این علائم میتوانند نشاندهنده شرایط جدیتری باشند که نیاز به ارزیابی و درمان تخصصی دارند. به یاد داشته باشید که این توصیهها عمومی هستند و جایگزین مشاوره با یک متخصص پزشکی نمیشوند.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"