2777
2789

پروفم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جونم ؟

نیستم ولی چشم بادومی قبول نیس

غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن

من زود چشم میخورم 😎

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چرا‌ما مشکیا نزاریم؟

چشم مشکیا چشاشون سگ داره 😎😅😅😅 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چرا‌ما مشکیا نزاریم؟

جووووون بزار ببینم 🤤

جذاب چش مشکی حال دلم گرفته اس چشتو بزار ببینم دلم واشه تنها سیاهی که دل وا می‌کنه سیاهی چشم که تمااااام پر توهای دنیارو ب خودش جذب کرده 

دلگرمی برای آدم برفی ینی مردن.