2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتخاب شغل به نظرم به روحیه و علاقه خودت بستگی داره.

اگه علاقه باشه هیچوقت ازش خسته نمیشی احساس تکلیف نمیکنی بلکه برات سرگرمی لذت بخش میشه.

پس اول ببین کجا علاقه و استعداد داری ..‌

دوم هر شغلی رفتی سعی کن تک بعدی نباشی.

کنارش ورزش کن ، کار با کامپیتر و هوش مصنوعی بلد باش ، رانندگی یاد بگیر ، زبان خارجه کار کن و ارتباطاتت زیاد باشه یه مهارت هنری و تجسمی مثل ساز طراحی نقاشی مجسمه سازی و ... یاد بگیر.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
خب هیچ استعدادی نداره

مگه میشه‌‌

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
مگه میشه‌‌

هرجا میره از کار بیرونش میکنند

اگه ادم یه ذره استعداد داشته باشه حداقل یه جاسرکار نگهش میدارن

اتفاقا خودم بهش یه روز گفتم بچه بودی میخواستی پلیس شی بلند شو برو.

بعدش رفتم گوگل خوندم دیدم به چشم گیر میدن 

عزیزم من میتونم یه فرصت شغلی خوب بهتون معرفی کنم

میتونید تو تلگرام بهم پیام بدین.

حسین پور هستم tak_1664

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792