2777
2789

امروزم مثل دیروز که تاپیک زدم گوشه اتاقم از صمیم قلب گریه میکنم وای آروم نمیشم😭😭😭😭

خیلی حس مبهم و غریبی دارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔کاش بمیرم پس 

همین الان که دارم مینویسیم صفحه گوشیم خیس خیس شده😭😭😭😭😭

چطور دلت اومد دختر کوچولوت رو تنها بذاری و بری پی زندگی خودت؟؟؟؟؟ پس کی قراره به طور رسمی بهت بگن؟؟ چرا هیچکس چیزی نمیگه ؟ فقط پنج درصد مونده که کامل مطمعن بشم مامانم همون زنه هست 

آخه احساس قلبمم عجیبه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

چیشده عزیزم بیا بغلم 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی بمیرم جریان چیه مامانت کجابوده

نمی‌دونم هیچی نمی‌دونم داشتم خیلی معمولی زندگیم رو میکردم که یهو فهمیدم مادرم یه زن دیگه هست همشهری خودمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 هیچکس بهم نگفته خودم فهمیدم

جریان؟؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

😭😭😭😭😭

اروم باش گلم تو موقعیتش درست میشه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نمی‌دونم هیچی نمی‌دونم داشتم خیلی معمولی زندگیم رو میکردم که یهو فهمیدم مادرم یه زن دیگه هست همشهری ...

عزیزم مادراون کسی نیست که بچه روبه دنیامیاره اونیه که ازجونش برات مایه گذاشته وبزرگت کرده هم خون بودن مهم نیست هم جون بودن مهمه

اروم باش گلم تو موقعیتش درست میشه

چرا هیچکس نمی‌خواد بفهمم ؟ یعنی واسه عروسیم نمیاد؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا هیچکس نمی‌خواد بفهمم ؟ یعنی واسه عروسیم نمیاد؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دردش اینه که همشهری خودمه و من خودش و خواهراش و همه شون رو میشناسم دردش به اینه 😭😭😭😭😭😭

عزیزم مادراون کسی نیست که بچه روبه دنیامیاره اونیه که ازجونش برات مایه گذاشته وبزرگت کرده هم خون بود ...

میدونم می‌دونم اما خیلی دلم برا خودم میسوزه چطور دلش اومد ولم کنه؟ حس میکنم از وطنم دورم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭