2777
2789
عنوان

بچه ۳ساله و چربی خون

| مشاهده متن کامل بحث + 13473 بازدید | 42 پست
عزیزان اگه کسی اینو مشکل را داشته بکه چیکار کرده

نگران نباش با دارو چربی خونش میاد پایین.فقط حتما باید ار این روغنا که تو بازاره استفاده نکنی،سعی کن تو غذات از روغن زیتون یا کانولا یا کنجد استفاده کنی.پنیر و ماست هم کم چرب استفاده کن

سلام الاله جان من فقط روعن زیتون استفاده میکنم با روعن ارده کنجد فقط مشکلی که بود قبل از ازمایش حدود ۷ وعده بیرون غذا  فست فود خورده بودیم دوباره براش ازمایش نوشته انشالله این دفعه پایین بیاد خیلی نگرانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الاله جان من فقط روعن زیتون استفاده میکنم با روعن ارده کنجد فقط مشکلی که بود قبل از ازمایش حدود ...

نگران نباش،ایشالا پایین اومده.ولی اصلا خودتو نگران نکن.با رعایت خورد و خوراک پایین میاد.

سلام دوستان 

من دخترم را دوباره برای ازمایش کلسترول بردم خداروشکر با کم کردم تنقلات و استفاده از روغن های خوب کلسترولش پایین اومد و به ۱۵۰ رسید خدارو هزارن مرتبه شکر 

اینو اینجا نوشتم تا اگه کسی دچار این مشکل شد خیلی نگران نشه چون من تا دوباره ازمایشو بدم خیلی عذاب کشیدم خداوند به همه بچه سلامتی بده 

بله چندین بار ازمایش چربی داده

سلام می خواستم بدونم برای دخترتون چی کار کردین منم دخترم چربی بالا ارثی داره فعلن میگن دارو نداره از دوسالگی فهمیدیم الان ۱۳ سال داره همچنان باهاش هست فقط کم وزیاد میشه مرکز طبی میاوردمش همه جا فقط میگن با پرهیز

بله چندین بار ازمایش چربی داده

منم پسرم فقط شش سالشه دو بار آزمایش خون دادم هر دو بار بالا بود ۲۳۰ در حالی که هم خیلی لاغره هم کم غذا لطفا در این زمینه که تجربه مشابه دارید من رو هم راهنمایی کنید ممنونم

سلام می خواستم بدونم برای دخترتون چی کار کردین منم دخترم چربی بالا ارثی داره فعلن میگن دارو نداره از ...

پسر من هم از 3سالکی چربی داره هر جی رژیم میگیره بازن بالاست الانم جوابش اومده کلسترول 267 و ال دی ال 197واست هر کار میکنم پایین نمیاد نمیدونم تا کی باید رژیم بگیره عموش و بابا بزرکش قلبشون راعمل کردن یکیش هم سکته کرد

سلام گلم شما چکار کردین پسر منم چربیش خیلی بالاست وارثی هست متاسفاته

سلام عزیزم سه سال پیش دخترم حدود ۴ سالش بود ازمایش دادم متاسفانه قندش ۲۰۰ بود دکتربردم چیزی خاصی نگفت بار دوم بعد چند ماه خودم در خواست چربی خون برای خترم دادم شده بود۲۲۰  خیلی ناراحت بودم پیش دکتر غدد بردم گفت تنقلات را حذف کن بستنی هم فقط یه دونه در هفته خیلی،سخت رژیم‌ رعایت کردم دوباره بعد سه ماه ازمایش دادم شد ۱۵۰ البته دکتر گفته بود اگه چربی خون باشه بارژیم بهتر نخواهدشد که برای دخترم خداروشکر جواب داد بعدسه سال دیروز ازمایش دادم خداروشکر ۸۰ بود لازم به ذکره که دیگه رژیم‌ نگرفت  خودبه خود خوب شد البته من روغن غذا رو خیلی زیاد نمیکنم

منم پسرم فقط شش سالشه دو بار آزمایش خون دادم هر دو بار بالا بود ۲۳۰ در حالی که هم خیلی لاغره هم کم غ ...

سلام گلم میدونم خیلی وقته از این تاپیک میگذره میخواستم بدونم برا کلسترول بچه تون چکار کردین

چون پسر منم دو سه باریه ک آزمایش میده چربی خونش بالا س

تو رو خدا اگ مشکل بچتون حل شد توضیح بدید چ کار کردید