2777
2789
عنوان

ضخامت کم رحم چیکار کنم

65 بازدید | 11 پست

ضخامت رحمم ۶ ولی دکتر اصلا براش مهم نیست هی لترزول میده هی امپول ازاد سازی اخه مگه با ضخامت ۶ میشه باردار شد اول باید ضخامتم درست کن 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضخامتش خوبه دیگه بعد از بارداری ضخامتش زیاد میشه همون اول که نمیشه

اخه دکتر سونو گفت با ضخامت ۶ نمیشه باردار شد باید بین ۸ تا ۱۳ باشه برای بارداری روز ۱۳ پریودم ۷ بود😭

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

تنبلی تخمدان داری؟

نمیدونم  پریودم سر موقع هست   فولکول دارم  امپول ازاد سازی د لترزول میخوردم این ماه تعداد فولی صفر بود و یه کیست بزرگ داشتم 

نمیدونم پریودم سر موقع هست فولکول دارم امپول ازاد سازی د لترزول میخوردم این ماه تعداد فولی صفر ب ...

خوب باید فولیکوا فعال داشته باشی تا باردار بشی

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

اصلن نباید ضخامت داشته باشیم حتا اگ. یک هم باشه امکان داره باردار نشدم من الان یه سال عروسی کردم هنو ...

به من گفت باید بین ۸ تا ۱۲ باشه لانه گزینی انجام‌میشه مدام میگفت چقد ضخامتش کمه وگرنه فولکول خوب و همچی داشتم نشد این ماه فولی کولم صفر بود با یه کیست بزرگ

سلام عزیزم خوبی منم ضخامت رحم داشتم ولی رفع شد با خوردن یه قرص تا دوماه از شانزده پریودی تا ده رو می ...

ینی چی پس چرا بمن میگه ضخامت  رحمت کمه با ۶ نمیشه باردار شد باید بین ۸ تا ۱۲ باشع

عزیزم باور نمیکنی تو گوگل بزن ببین

چمیدونم دکتر یونو‌اینجور گفت توی گوگلم زدم همینو‌گفته بود بین۸ باید باشه از هوش مصندعی پرسیدم گفت ماه قبل علت باردار نشدنت همین صخامت کمه