2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید پسرم دیونم کرده

141 بازدید | 17 پست

دوسال وسه ماهشه یکماهه اعصاب نذاشته برامون روزی دوبار من اینو پارک میبرم بااینکه خودش تاب داره توخونه باهاش بازی میکنم سرگرمش میکنم یجوری شده کارام میمونه الان ظهره من بیرونم درحالیکه داشتم ظرف میشستم ول کردم اومدم انقدر گریه کرد اویزونم شد دیدم دارم قاطی میکنم اوردمش.بخدا شده چندساعت گریه کرده ول کن نبوده. توخوابم یهو پامیشه برای پارک گریه میکنه چیکارش کنم ببرمش دکتر؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیازی به دکتر نیست بچه میخواد انرژیش خالی باشه سعی کن با کسایی رفت و آمد کنی که بچه دارن چون بچه ...

دقیقا پسر خودمم دوسال و سه ماهشه من چند جلسه هست میبرم کلاس سفالگری چیزی نمیتونه درست کنه اما همین که کنار بچه هاست و مربی باهاش کار میکنه خیلی خوبه فقط عاشق گل بازی هست مربی هم میگه اشکالی نداره هرطور راحته بازی کنه چون هنوز نمیفهمه مثلا بهش بگن این خرگوش رو درست کن فقط فعلا بازی میکنه ببرش کلاس های متنوع تا بچه فقط بازی کنه ذهنش باز بشه انرژیش خالی بشه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚