2777
2789
عنوان

قضاوت نکنین

155 بازدید | 16 پست

تا حالا شده لنگ ۵۰۰هزار تومن باشید...من شدید لنگ ۵۰۰تومنم اصلا یه موقع هایی پیش میاد لنگ لنگ مثل الان یه موقع هایی بی نیاز.....اصلا هم دوست ندارم خواهر برادرام رو بزنم ...ای خدااااااا حوصله خودمم ندارم...

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره شده دانشجو بودم زیاد کم میاوردم ولی دوست پسرم بود واسم خرج میکرد

خوبه خرج میکرد

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

قضاوت که نمیکنم گلم میشه براهمه پیش میاد

اسفند ماه پسرم عمل داشت یک میلیاردو دویست و هشتاد میلیون چهار روز هزار تومنم  نداشتیم دستمون پول تو سپرده داریم دست مردم داریم  زمین و اینا داریم ولی تو دستمون 4روز هیچی نداشتیم حتی پول بنزین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قضاوت که نمیکنم گلم میشه براهمه پیش میاداسفند ماه پسرم عمل داشت یک میلیاردو دویست و هشتاد میلیون چها ...

دقیقا ماهم پولمون دست مردم ...از نزدیک ترین ادمای دوربرم نزدیک ۵۰میلبون طلب داریم....ولی هرچی هم میگیم به روی خودشون نمیارن ...

دقیقا ماهم پولمون دست مردم ...از نزدیک ترین ادمای دوربرم نزدیک ۵۰میلبون طلب داریم....ولی هرچی هم میگ ...

چی بگم والا موقع دادن خوبیم موقع پس گرفتن میشیم ادم بد

من دیگه نمیذارم شوهرم قرض بده به کسی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این روزا حکایت خیلیا همینه ها

ولی باز خدا رو شکر همین که میگید یه موقع هایی بی نیاز هستین خیلی خوبه این.

کلا تورم شدید هست و طبیعیه قشر متوسط به پایین این وضعیت رو داشته باشه. اگه  شرایط تورمی نرمال بود بله 100 درصد قضیه متوجه شخص بود. اصلا ناراحت نشید و به جاش فکر ایده درآمدی خوب حتی در حد 2-3 میلیون اضافه بر درآمد فعلی باشید.

چی بگم والا موقع دادن خوبیم موقع پس گرفتن میشیم ادم بدمن دیگه نمیذارم شوهرم قرض بده به کسی

الان ماهم شدیم ادم بده ...باهامون قهرم کردن..جالبه طلا اینا میخرن براخودشون...ولی راضی نیستن طلب ما رو بدن

این روزا حکایت خیلیا همینه هاولی باز خدا رو شکر همین که میگید یه موقع هایی بی نیاز هستین خیلی خوبه ا ...

دست بالمون بسته اس....اصلا بدجوری افتادیم تو گرونی اوضاع خرابه ...خدا جوابشونو بده

الان ماهم شدیم ادم بده ...باهامون قهرم کردن..جالبه طلا اینا میخرن براخودشون...ولی راضی نیستن طلب ما ...

بله میدونم متأسفانه خوبی که از بگذرد نادان خیال بد کند 

فکر میکنن نباید پس بدن وظیفتونه دادید 

و از این قبیل داستانا 

عبرت شه براتون ندید به هیچکس ندید

بله میدونم متأسفانه خوبی که از بگذرد نادان خیال بد کند فکر میکنن نباید پس بدن وظیفتونه دادید و از ای ...

دیگه پشت دستمو داغ کردم

دیگه پشت دستمو داغ کردم

ناراحت نباش عشقم این روزام میگذره مطمئن باش یه روزی به این روزا میخندی