2777
2789
عنوان

اونایی که عشق ابدی میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 83 پست
نه واقعا خوشگل نیست نمی‌دونم چرا همه بهش میگن خوشگل فقط منم ک توش خوشگلی نمیبینم؟ترانه هنوز یچیزی

ب نظر من خوشگل هست واقعا 

ولی بقیع هم زیبان 

من همه رو در ی حد میبینم 

برتری کسی نداره انگار

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قیافه ب ترانه رو بیشتر دوست دارم نازههیکلشو دوست ندارم

دقیقا ترانه هم خوشگله 

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

چقدر ترانه رو مخه همش چسبیده ب این یارو و همچنین سودا 😐😐مگه میشه آدم اینقدر بی غرور

سودا خیلی احمقه خیلی 

بعد ترانه چرا با علی هست آخه 

قد و هیکلشون اصلا ب هم نمیخوره 

طناز رفتاراش خیلی خیلی سبکه، منم خوشم نمیاد،با شخصیت ترینشون سوداس،دختراش کلا سمین پسرا سمی هاشون کم ...

چقدر ب شاهین میچسبع انتر 

کاش شاهین لااقل خوشگل بود 😐 پسره عن

خیلی عجیبع

عجیب نیس فقط سلیقه ها متفاوت ، اگه از همه قشنگتر نبود که پسرا جذبش نمیشدن

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

من ری اکت آرش کمانگیر رو دیدم در این بابقستمهایی که پخش میشد و افراد رو متوجه نمیشدمفقط تحلیل و تفسی ...

خودشو ببین 

نگار کجاش خوشگله اخه فقط چون بقیشو زیادی دیگه داغونن این به چشم میاد😂

خدایی همشون خوبن

واقعا چجوریییی همچین نظری داری دربارش اون یه مریض خودشیفته اس پشت همه حرف میزنه رو حرفش اعتبار نیست ...

خب دیگه ب نفع خودش همه رو بازی میده 

ی حرفی میزنه بعد میگه من نگفتم که 

چی بگم شایدم مریضه 

با نگار و ترانه میشه کنار اومدولی این پیکسی پیکمیییی🥴🥴🥴

وای اونو چندش 

اصلا قیافه نداره

فقط اندام البته عملیه کلا 

چندششش