2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ دبیری قد خودت اگر کمر همت ببندی و درس بخونی نمیتونه کمکت کنه من یادمه معلم گفت میفتی ولی انقد خو ...

اخه خودم زیاد نمیفهمم😭😂باید با دبیرم یکم برم جلو  حالا فصل یک دو رو  میفهمم ولی ۳ ۴ دیگه مدرسه نرفتم اصلا

اخه خودم زیاد نمیفهمم😭😂باید با دبیرم یکم برم جلو حالا فصل یک دو رو میفهمم ولی ۳ ۴ دیگه مدرسه نرف ...

دبیر بگیر خودتم بخون ۵۰ درصد قضیه ام‌تا حدودی خودتی کتاب گام به گام‌دان کن و فصل هارو بخون و سعی کن تمرین های آخرفصل ک‌معلم گفته مهمه رو خودت حل کنی و از رو گام به گام هم چک کنی تلاش یکی دو ماهه کنی امتحان نهایی خوبی میدی من یادمه ی معلم‌افتضاح داشتیم و خوردیم به کرونا اصن سرکلاس نمیرفتم ولی فیزیک نهاییم ۱۷ شد

عه مرسی عزیزمبرا ریاضی کی رو ببینم؟ نهایی کرمی؟😭نمیفهمش

من کرمی دیدم دوره آلفا نمیدونم دیگه استاد خوب کی هست واسه ریاضی مقدم نیا ببین

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.