2777
2789

خوب نیست. فقط دنیال زن صیغه این و بس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت رو ندیدم تا حالا نميدونم چطوره فضاش اما کانال های همسریابی ایتا رو دیدم به نظرم خوبه چرا بد باشه 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

نمیدونم امتحان نکردم ولی خارج از کشور اپ های دیت یابی خیلی رواج داره و عیب و عار نیس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
صیغه که مشخصه کلی کانال و جاهای مشخص داره

از همین جا هم وارد میشن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همه شون نهولی این سابت ادم و حوا خوبه بنظرم

آره اون خیلی معتبر و خوبه واقعا تقریبا هیچ جای کلک و... باقی نمیذاره ولی من از سیستمش که مستقیم به مادر میخوان زنگ بزنن بدم میاد آدم خجالت میکشه هنوز هیچی نشده و عکس طرف رو حتی ندیدی یک کلمه حرف نزدی بعد زنگ بزنن به بقیه اطلاع بدن خوب نیست اینجوری

سایت های همسر یابی خوبشم هست توش ادمای خوبی هم پیدا میشه فقط در نظر داشته باشین چرا یه ادم باید بره توی یه سایت دنبال همسر بگرده؟ اگه یه مرد میره تو سایت دنبال زن میگرده به نظر من اون ادم اعتماد به نفس داره یا نمیتونه تو جامعه گیلمشو از آب بکشه بیرون یا به شدت غیر اجتماعیه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی