2777
2789

قهوه بخور انرژی زا

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص منیزیم هم خوبه من خودم موقعی که خسته ام میرم باشگاه می خورم کاملا شارژ میشم

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

بخواب کلی😂😂

بدون شوخی خیلی موثره 

اصلا انگاری دوباره متولد میشی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

قهوه و انرژی زا و اینا فقط واسه ۳/۴ ساعته 

بگیر یکم بخواب شده یک ساعت هم بخوابی خیلی ارزشمند تر از ایناست و ضرری هم برای بدنت نداره

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.