2777
2789
عنوان

ناراحتی

76 بازدید | 8 پست

یه مثالی هست که میگن خدا خودش کمک میکنه 

برا من پوچ شد این مثال 

خدا اصلا منو نمیبینه ، یه خواسته ی طبیعی ۱ ساله دارم اصلا انگار نه انگار مشکلم اینجاست راه حل براش درست میشه عاااااالی و میگم اخیش درست شد و یکدفعه کنسل میشه یا شرایط تغییر میکنه و دوباره ناامید میشم منظورم اینه چیز خوبی هم سر راهم میاد خدا از راهم برش میداره نه یکی نه دوتا یکسال 

انگار نه انگار من بنده اش هستم اذیتم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
شاید به صلاحت نیست شاید بهترشو برات گذاشته کنار عجله نکن منم به این باور رسیدم که خدا قشنگ تر از خوا ...

دیگه کشش نداریم واقعا نمیتونم ، هرسری میگم خدایا این آخرین باریه ک ازت میخوام نفسم تنگ شد دیگه اینقدر چیزای طبیعی رو برام سخت نکن دیگه نمیتونم ولی اصلا انگار ن انگار

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید اینجا می نویسم. 

دکتر روانپزشک بود نزدیک ۵۰ سالش هست (یعنی با تجربه هست) برام چند ماه دارو نوشت خیلی خیلی بهتر شدم ویزیت آنلاین هم داره.  اسمش می نویسم اگه دکتر دیگه ای پیدا نکردییه ویزیت آنلاین با همین بگیر.  یعنی قشنگ ۲۰ دقیقه وقت می زاشت و باهات صحبت می کرد و صحبت هاش هم معلوم بود از روی تجربه هست و خیلی امیدوارانه آدم به جلو هل می داد 

دکتر مهدی شریف مهر

الهم عجل لولیک الفرج

ببخشید اینجا می نویسم. دکتر روانپزشک بود نزدیک ۵۰ سالش هست (یعنی با تجربه هست) برام چند ماه دارو نوش ...

اخه فکر نکنم آنلاین مثل حضوری تاثیر داشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز