2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز رفتم متخصص مغز اعصاب اطفال ام ار ای نوشت ولی دندونش روکش داره باید ببرم برداره بعد بره باز ...

چند وقت هر روز . چون طول روز نمی‌خوابه . دم غروب سردرد میشه و از نور لامپ بدش میاد . امروز براش شربت تقویتی میگیرم بعد یک هفته تا ده روز ببینم باز سردرد میشه اگه شد خدایی نکرده میبرم متخصص. شما هم اگه دلیلی مث خستگی و بی خوابی و ضعف بدنی ندارها سردرد های بچه بهتره ام از آی بگیری و نوار مغز .... فکر کنم کل سرش درد داره پسر من .

من امروز رفتم متخصص مغز اعصاب اطفال ام ار ای نوشت ولی دندونش روکش داره باید ببرم برداره بعد بره باز ...

وقتایی که میگه سردرد داره . ببین اون روز خوابش خوب بوده . تلویزیون زیاد نگاه نکرده . گوشی دست نگرفته . بوی عطر خاصی به مشامش نخورده . غذای فست فود نخورده . و محل درد سرش همه رو یادداشت کن بعد چند وقت دستت میاد و وقتایی سردرد میشه.