2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم هر وقت سرما بخوره اولین علامتش میگه مامان سرم درد میکنه فورا میفته تو جا تا سرم نگیره خوب ...

پسر منم سرماخورده ک بشه دیگ آب بینیش همینجور هست تا میاد خوب بشه دوباره روز از نو... 

کلا بینیش پره همیشه طفلی دستمال ب دست 

میگم حتما ب سرش فشار میاد

ببین یاد داشت کن چ مواقعی میگه سردرد دارم . و کجای سرش درد و چ چیزایی سردردش آروم می‌کنه و چ چیزایی بدتر . ب خوراک و بو و نور و .... بستگی داره یا نه . خوراکی مقوی بده بخوره ببین بهتر نمیشه 

ببین یاد داشت کن چ مواقعی میگه سردرد دارم . و کجای سرش درد و چ چیزایی سردردش آروم می‌کنه و چ چیزایی ...

چن باری دقت کردم وقتی بودم آب کم خورده بود همون روز

چن بار وقتی دعواش کردم و گریه کرد گف عصابمو خوردکردی سردرد شدم 

الآنم ک گفت دیشب کم خابیده ۱ خوابید ۷ ونیم بیدار شد

سلام عزیزم خوبی بچتون هنوزم پیش میاد بگه سردرد داره؟

سلام عزیزم ممنون .بله یا مدت شربت تقویتی ندادم .باز میگه . البته چون از نور هم اذیت میشه احتمال میدم چشماش آستیگمات باشه خودم و داداشش هم آستیگمات هستیم 

سلام عزیزم ممنون .بله یا مدت شربت تقویتی ندادم .باز میگه . البته چون از نور هم اذیت میشه احتمال میدم ...

من امروز رفتم متخصص مغز اعصاب اطفال 

ام ار ای نوشت ولی دندونش روکش داره باید ببرم برداره بعد بره باز دکتر روکششو بذاره 

شوهرم میگ نمیخاد ببری

پسر شما هر چند وقت سردرد میشه کجای سرشه؟