2777
2789
عنوان

خیلی سخته

122 بازدید | 21 پست

خیلی سخته که بابات بگه ایشالا همیشه مریض باشی این دکتر اون دکتر بری

واقعا وقتی به بلوغ فکری نرسیدین چرا ازدواج میکنین چرا بچه رو هم بدبخت میکنین

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

پدر منم گفته روی بخت رو نبینی و تو ناخواسته به دنیا اومدی و مفت خوری و سودی نداری و ..

الان پدر و مادرم جدا شدن من با مادرم زندگی میکنم 

رابطم تا حدودی با پدرم خوب شده ، تا وقتی باهم زندگی میکردیم خیلی می‌گفت بهم ولی درکش کن 

تو نمیدونی از روز تولدش تا وقتی که پدر تو شده چه رنج های کشیده رنج ها رو آدمها تاثیر میزارن 

صبوری کن و به حرفاش فکر نکن هرچی باشه دور از جان بلانسبت سگ هم باشه باز پدره و حرفاش دلی نیست 

این روزها فشار اقتصادی و بار مشکلات رو مردا خیلی زیاده باید خیلی درکشون کرد خیلی ، لطفا حرص تو بزار کنار 

می‌دونم رنجیدی چون تجربه بدتر از اینو دارم وقت گذاشتم برات ، باور کن دشمنت نیست 

پدر منم گفته روی بخت رو نبینی و تو ناخواسته به دنیا اومدی و مفت خوری و سودی نداری و ..الان پدر و ماد ...

پس من چی من سختی نکشیدم؟من آدم نیستم؟

دفعه اولش نیست که همیشه یه کاری میکنه من ناراحت شم یه حرفایی میزنه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس من چی من سختی نکشیدم؟من آدم نیستم؟دفعه اولش نیست که همیشه یه کاری میکنه من ناراحت شم یه حرفایی می ...

چون اون دو برابر تو سن داره اون بیشتر کشیده 

امتحان دبیرستانی با امتحان ابتدایی یکی نمیشه 

یه روزی به حرفم می‌رسی من ۱۶ سالگی تا ۲۰ سالگی با پدرم اصلا حرف هم نزدم ولی الان باز هر از گاهی زنگ میزنم و قدرش رو می‌دونم ، بلانسبت پدر محترمت باید ببخشی گفتم اصلا سگ هم باشه باز پدرته اگه بدونی الان چه ابرویی بهت داده باید پای حرف دخترایی که پدر بالا سرشون نیست بشینی تا تف پدرتم به جون بخری ، فکر کن بری کار کنی بدی چند نفر دیگه بخورن درسته وظیفه س ولی هستن آدمهایی که وظیفه شناس نیستن 

عمیق فکر کن نه سطحی آدم همیشه خودشو نمی بینه 

چون اون دو برابر تو سن داره اون بیشتر کشیده امتحان دبیرستانی با امتحان ابتدایی یکی نمیشه یه روزی به ...

هعی والا چی بگم

توف

منم پدرم یه مذهبی نمای بی شرفه

کاش فلج بشه

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

توفمنم پدرم یه مذهبی نمای بی شرفهکاش فلج بشه

بمیرم برات 

میتونم بپرسم چند سالته

بمیرم برات میتونم بپرسم چند سالته

خدانکنه

تیر ماه میرم تو ۱۸

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

همسنیم

خوشبختم

رشتت چیه

انسانی تو چی

من معارف اسلام خوندم

ولی کنکور انسانی دادم

عهه

من هدفم فرهنگیانه، منتظر نتایج کنکورم قبول شم برم

هم دستم میره تو جیب خودم هم از این به اصطلاح بابا راحت میشم

من هدفم فرهنگیانه، منتظر نتایج کنکورم قبول شم برمهم دستم میره تو جیب خودم هم از این به اصطلاح بابا ر ...

منم دقیقا مثل خودتم