2777
2789
عنوان

دلی😂

214 بازدید | 8 پست

+خانم بیام تو؟

_مگه من نگفتم بعد من کلاس نیاید؟؟

+خانم من با کل پیجام حتی ۵ تا پیج فیکمم فالوتون کردم ها😅

_برو بیرون قانون قانونه

۱۰ ثانیه بعد امممم

خا حالا حضور غیاب نکردم هنوز بیا تو

ولی بعد حضور غیاب دیگه کسی رو راه نمیدم از این به بعد هااااا

دلم براش سوخت😂🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

فازتو خریدارمممم😆😆

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جانم؟

😅😅😅😅😆

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

خب اگه سر کلاس راهش ندیم و یه اتفاقی تو اون تایم بیفته مسئولیتش بر عهده معلمه

با نماینده میفرستی دفتر به دلیل دیر اومدن از کلاس بیرون کردیش هرچند ما باز هم راهشون میدیم فقط میخوایم یاد بگیرن منظم باشن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

با نماینده میفرستی دفتر به دلیل دیر اومدن از کلاس بیرون کردیش هرچند ما باز هم راهشون میدیم فقط میخوا ...

من هنوز دانشجوام 

ولی دارم فکر میکنم یه راهکار دیگه غیر از بیرون کردن از کلاس و فرستادن به دفتر پیدا کنم 

احساس میکنم دیگه بچه ها مثل قدیم با این روش توجیه نمیشن😅

البته شاید هم من اشتباه میکنم

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
من هنوز دانشجوام ولی دارم فکر میکنم یه راهکار دیگه غیر از بیرون کردن از کلاس و فرستادن به دفتر پیدا ...

من روی دیر اومدن حقیقتا خیلی حساسم خیلی کم پیش میاد دیر بیان ولی گاهی  اوقات نیاز جدی برخورد کردن باهاشون

موفق باشی عزیزم🌱

من روی دیر اومدن حقیقتا خیلی حساسم خیلی کم پیش میاد دیر بیان ولی گاهی اوقات نیاز جدی برخورد کردن با ...

درسته

به موقع حاضر شدن باید جز قوانین کلاس باشه 

ممنونممم😍🙏🏻

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)