2777
2789
عنوان

چطور اهنگ گوش دادن رو ترک کنم

82 بازدید | 8 پست

خیلی اهنگ گوش میدم الان گوشم درد گرفته صدای صحبت کردن هم میاد گوشم درد میگیره

چن روزه گوشم درد میکنه

صب هم گوشم درد میکرد با این حال یه ساعت اهنگ گوش دادم چیکار کنم؟؟؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

نکن گوش خوب

منکه اصلا گوش نمیدم اهنگ حوصله ندارم حس میکنم‌یکی داره دم گوشم حرف میزنه همش

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوش کن ولی هندزفری نزن

نمیتونم خانواده پیشمه .

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

نمیتونم خانواده پیشمه .

اشکال نداره پیشت باشه مگه چیه

یه اسپیکر بخر

گوشت درد میگیره اینجوری

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اشکال نداره پیشت باشه مگه چیهیه اسپیکر بخرگوشت درد میگیره اینجوری

تتلو گوش میدم😂💔:(

دخترم منم اگه صبح که بیدار میشم اهنگ گوش ندم اون روز حالم گرفته میشه دیگه عادت کردم جالب اینجاس که ...

منم کل روز گوش میدم موقع استراحت بین درسا اول صب اخر شب واقعااا خیلی بدههه دیگ هنذفریمو گذاشتم تو جعبه اش که دبگه گوش ندم.