2789
عنوان

صیغه

246 بازدید | 9 پست

سلام کمکم کنین من ازدواج دومم الان پسر قبل عید با خانوادش اومدن خواستگاری ما رو هم دعوت کردن عید خونشون شام چون من یک بچه از ازدواج اولم دارم حضانتش با پدرش نیت اینم ندارم بیارمش الان پسر میگه هم برای شناخت بیشتر هم برای این که خانوادم باورشون بشه تو دختر خوبی هستی نمی‌خوای دخترت بیاری کنارت در حضور خانواده ها چشن نامزدی بگیریم یکسال صیغه بشیم یا حتی اگه میخوای عروسی بگیریم تو این یکسال بریم سر زندگیمون طلا هم چیز جهاز بخرم بعد عقد کنیم چون ما هیچ شناختی از هم نداریم در حد چت با هم بودیم میگه اون شناخت به دست بیاد من بهش گفتم از کجا معلوم بعد تموم شدن صیغه ولم نکنی گفت مغز خر خوردم بیام این همه هزینه کنم بعد ولت کنم گفت میخوای ماشینم بزنم به نامت فقط می‌خوام خانوادم کامل راضی باشن تو این یکسال بخوای عروسی هم میگیرم گفت عروسی هم نگیریم خونه جهاز تو یکسال میگیریم با هم زندگی کنیم بعد عروسی موندم چیکار کنم خرید نامزدی کردیم با خانوادش طلا لباس رو ولی باز میترسم خیلی البته صیغه ای محضری ها نه الکی مهریه شیر بها تعیین میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه همسرت ازدواج کرد و دخترت اذیت شد چی 

از ایشون بچه دار میشی ولی دلت پیش اون بچه ات هست 

به نظرم باید بگی شاید مجبور شم بچمو بیارم پیشم شما را باید با بچتون قبول کنن 

شاید اصلا پدرش فوت شد بچتو می خوای چیکار کنی 

طرفت خیلی زرنگ تشریف داره!! دیده جدا شدی گفته صیغه کنم وگرنه واسه آشنایی فکر کنه دختر مجردی مگه دختر مجرد واسه آشنایی صیغه میشه؟اصلا آشنا شدن چه ربطی به صیغه داره همینجوری آشنا بشید با هم

یه چیزی رو برادرانه بهت بگم

اگه مردی از دختری یازنی خوشش بیاد

واسه رسیدن بهش هیچ بهانه و دلیلی براش مهم نیست

اینکه گفتی اون پسره میخواد با وجود تمام هزینه هایی ک  کرده ، قصدش فقط شناخت بیشتر هست

اما به روشی که خودش دوست داره

نشون میده هیچ ارزشی واحترامی واسه تو قائل نیست

میخواد بگه ک من با وجود همه هزینه هایی ک میکنم ممکنه بعد ۱ سال بیخیالت بشم

یعنی طرف بیاد استفادشو بکنه ، با روح و روان یه نفر بازی بکنه ، بعدشم بگه ک من از همون اول گفتم ک

و خیلی راحت به هر بهانه ای کنار میکشه

بنابراین ، لطفا و خواهشا واسه خودت ارزش قائل شو،، به قول بعضی از کاربرا ، مگه تو کالایی ک بخواد واست اینجور شرط بذاره

پس لطفا به طمع چشمه وارد  سراب نشو

مطمئناً واسه کسی ک حاضر میشه دخترشو رها کنه هیچ بهشتی آماده نمیکنن  

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
یه چیزی رو برادرانه بهت بگماگه مردی از دختری یازنی خوشش بیادواسه رسیدن بهش هیچ بهانه و دلیلی براش مه ...

ماشینش به نامم میزنه بعد یکسال شایدم زیر یکسال عقد گفته میکنیم