2777
2789

برو زنان آزمایش خون میگیرنمعلوم میشه دارو بهت میدن که زود یائسه نشی شاید هم مشگت چیزه دیگه باشه مثل فیبروم هم گرگرفتگی میده یه دکتر زنان برو خیالت راحت میشه حیف به این زودی بخوای یائسه بشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو زنان آزمایش خون میگیرنمعلوم میشه دارو بهت میدن که زود یائسه نشی شاید هم مشگت چیزه دیگه باشه مثل ...

اشتباه نکن قرص جلوگیری میده خود این هم یائسگی میاره و کیست سینه دوستم یائسگی زودرس گرفت تموم راههارو رفت درست نشد کییت سینه هم گرفت

اشتباه نکن قرص جلوگیری میده خود این هم یائسگی میاره و کیست سینه دوستم یائسگی زودرس گرفت تموم راههارو ...

داروی هورمونی میدن اتفاقا خانمای که یائسگی زود رس میگیرن به مشگل میخورن مادر من شش تا بچه داره و همیشه قرص جلوگیری میخورده مشگلی هم پیدا نکرد از قرص نیست کیست سینه خیلی از خانما دارن و زیاد مشگلی هم ندار باید تحت نظر باشن توده مشگل دار میشه 

چرا خونریزیهام زیاد شدن

۸ روز لکه بینی داشتم جمعه تا یکشنبه افتادم حال و روز مردن خونریزیای منم خیلی زیاد بود این ماه از ابان تا حالا دو بار پریود شدم این ماه خونریزی خیلی زیاد

داروی هورمونی میدن اتفاقا خانمای که یائسگی زود رس میگیرن به مشگل میخورن مادر من شش تا بچه داره و همی ...

خب اشتباه هممون اینجاس قبلنا سونو نبود این یک بعدش تو تغذیه اونموقع و الان یکی میکنی دوما مادرامون از ۵ صبح بیدار بودن کار خونه و روه انداختن بچه ها و کار بازار و اینا من خودم مجردمصبح از خواب پا میشم همش بیکار خونه ام 

خب اشتباه هممون اینجاس قبلنا سونو نبود این یک بعدش تو تغذیه اونموقع و الان یکی میکنی دوما مادرامون ا ...

الانم اگر سنو نگه کیست دارن خودشون متوجه  نمیشن مگه سونو درمانشون میکنه الان خیلیا هم با بودن سونو و پیشرفت علم باز هم از سرطان میمیرن

الانم اگر سنو نگه کیست دارن خودشون متوجه نمیشن مگه سونو درمانشون میکنه الان خیلیا هم با بودن سونو و ...

گاهی معلوم نیست دو تا از اشناهامون با سونو فهمیدن کیست دارن اونم میخواستن حامله شن دکتر براشون نوشت سونوی شکم و لگن با سونوی جفت سینه دوستمم که درد داشت رفت سوننو دید کیست داره اون خانمهایی که داری میگی متوجه و اینا خوش خیم باشه اونقدر بزرگ میشه که با دست معلوم بدخیم هم باشه میبینن دستشون ورم کرده و سینه شون تغییر حالت داده بعد میرن اون مدت برای کیست تخمدان رفتم وکتر همشون میگفتن دستم ورم کرده سینه ام حالت گندیده اس رفتم دکتر سونو دادم گعتن سرطانه یه عدشونم گفتن خواستیم اقدام کنیم برای حاملگی خانمی اشنامونه گفت پسرم ۱۸ سالش بود خواستم اقدام کنم لاز حامله شم رفتم سونو گفته ال دی اونقدر خوردی یائسه شدی