2777
2789
عنوان

از اون دنیا خیلی میترسم

138 بازدید | 17 پست

من زیاد آرایش میکنم

بعضی وقتا موهام میذارم بیرون خیلی عکس اینا میذارم فضای مجازی

یا تو همین فضای مجازی با خیلی پسر اینا چت کردم

خیلی قضاوت غیبت کردم

با اینکه هیچوقت دوستنداشتم دل کسی رو بشکنم اما ..

همیشه و همیشه خیلی سعی میکنم که کسی رو مسخره نکنم 

خیلی زیاد آهنگ گوش میدم و میرقصم 

ولی بعضی وقتا واقعا از کارای خودم افتضاح پشیمون میشم 

حس میکنم نباید اینکارارو انجام بدم

همیشه احساس گناه کار بودن دارم

چندبار خواستم ارایش نکنم

اما همه هی گیر میدن میگن چیشده چون بدون آرایشم خیلی زشت و خسته است همه خیلی باتعجب نگام میکنن و واقعا خجالت زده میشم مامانم میگه آبرومو میبری با این کارت .. (البته وقتایی هم که آرایش میکنم هم گیر میدن همه میگن وای چقدر مالیدی واقعا خسته شدم از حرف همه)

دوستدارم درسامو همیشه خوب بخونم اما هی اهمال کاری میکنم..

دلم میخواد آدم خوبی باشم..

مثلا راهکاری هست آدم کمتر گناه کنه..

و میشه بگین‌ گناهها چیان

ببخشید زیاد حرف زدم ..😶‍🌫️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محیطت با افکارت نمیخونه

کارایی که میکنی اشکالی توش نیست

ولی محیط اقکارتو مسموم میکنه هی بهت عذاب وجدان میده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چقدر دلت صافه که همچین حسایی میاد سراغت

چون ادمای دیگه انواع و اقسام گناهای کبیره رو میکنن ولی اصلا این حسا نمیاد دیگه سراغشون

بنظرم این خداست. که داره بهت گوشزد میکنه با یسری واسطه ها بهش نزدیک تر شی و یکم توی کارات تغییر ایجاد کنی

چه خوب که وجدانت هنوز بیداره 

ببین خوب بودن یه تاوانی داره میدونی چیه؟

تاوانش تمسخر و حرف شنیدن از آدمایی هست که بندگی خدارو نمیکنن بندگی هوای نفس و دلم می خواهد هارو میکنن.....

تو فرق داشته باش تو بنده دلت نباش .....

حرف میشنویااااا اولش تحقیرتم میکنن ولی در عوض به چشم خدا میایی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واقعا فکر میکنی به خاطر رقصیدن و اهنگ گوش دادن اونن تو تنهایی میری جهنم؟؟؟!

رقص خب تو مهمونی جلو همه رقصیدم همیشه..

یا با پسرای زیادی چت کردم البته صحبت بد نه

و تاحالا حتی سرقرار هم نرفتم ولی خب..

و اینکه مثلا ارایش میکنم یا خواستم برای پسری جلب توجه کنم..

یا غیبت کسیو کردم..

شریعت طریقت واقعیت به ماها گفته انسان مسلمان و انسانیت همراه مسلمونیت هامون داشته باشیم به درکش باید برسه هر انسان مسلمان که باید ها و نبایدها داره ماها نمیتونیم مثل کشورهای اروپائی زندگی کنیم و مقایسه کنیم و انسانیت خالی داشته باشیم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

هرکسی یک سریع باورا داره و خب قابل احترام دنیایی که الان هستیم خیلی بزرگتر از این حرفاس که قرار باش بعدا سر یه سریع کارها بری جهنم یا حالا بخوان اذیتت کنن هرکسی تو همین دنیا هر کاری بکن نتیجه شو میبینه پس خیالت راحت باش برای کارت هم بجای عذاب وجدان سعی کن برنامه ریزی کنی دختر خوب ❤️