2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 130 پست
وای پسر منم محمدامین هست و دخترم یاسمین
کارشناس پرستاری و درمانگر زخم میباشم. درمان انواع زخم های دیابتی عروقی بستر و.... با مشاوره رایگان در واتس اپ . تهران و کرج. انجام کلیه ی مراقبت های پرستاری در منزل.    09125733090
دلایل زیادی وجود داره اسمهای ایئمه تمام عربی هستند و خیلی ها به خاططر تعصباتی که روی اسامی ایرانی دارن این اسمها رو نمیزارن دومیش به خاطر قدیمی بودن اسمهاست ...چون هر روز اسمهای جدیدتری میاد و اکثرا دوست دارن اسمهای بچه هاشون تک و جدید باشه و یه راهکار واسه این همینه که مثلا اسمهای ائمه رو ترکیبی میزارم مثلا من خودم اصلا اسم امیر سام رو قبول ندارم !ترکیب فارسی و عربی به نظرم جالب نیست ... یکی از دلایل دیگه اش تنوعی اسمهایی هستش که الان وجود داره شما با آ سرچ میکنی نزدیک به 1000 تا اسم میاد ولی من خودم دوست دارم برای دخترم اول اسم خودم رو بزارم ولی توی ائمه این اسم نیست
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امین جون به شماهم تبریک میگم چه اسمای قشنگی دارن گلات بچه های خواهرمن محمد وامین هستند من خیلی دوست داشتم پسرمو بذارم محمد امین دیدم خیلی دیگه تکراری میشه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
دقیقا با مریم بانو موافقم آدم باید الگوشو خودش انتخاب کنه و اگه خیلی ارادت داشت اسمشو بزاره رو فرزندش حالا عرب نه اجم چه فرقی داره مهم اینه چه کسایی پیش خدا عزیزترن.
وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ وَمَن یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا....... و او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد"و هر کس بر خدا توکل کند او برای وی کافی است"... همانا خداوند به ثمر رساننده ی امر خویش است...بی تردید خدا برای هر چیز اندازه ای نهاده است...
مثلا پارمیدا سنبل چی هست میشه بگید با این اسم یاد چه چیز مهمی می افتید
وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ وَمَن یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا....... و او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد"و هر کس بر خدا توکل کند او برای وی کافی است"... همانا خداوند به ثمر رساننده ی امر خویش است...بی تردید خدا برای هر چیز اندازه ای نهاده است...
نارسیس بد هم نیست بزاری گاندی یا اسم بچه ی گاتدی رو بزاری
یکی از دلایلش اینه که ما درسته مسلمون هستیم ولی ایرانی مسلمونیم همراه با یک سابقه تاریخی و فرهنگی بسیار درخشنده و جز یکی از 7 تمدن اول جهان محسوب میشیم اسم ایرانی اصیل که معنا و مفهوم خیلی قشنگ داشته باشه هم زیاد داریم پس خیلی قشنگه که سعی کنیم با تمام احترامی که به بزرگهای دینمون داریم از فرهگ و سنتمون برای بچه هامون اسم انتخاب کنیم علت دومش که خیلی هم اتفاق میفته اینه که اسم ائمه محدوده و توی هر خانواده ای نگاه کنی حتما حداقل 1 یا 2 تا از اون اسمهای برگزیده اش مثل محمد علی فاطمه زهرا و ... اطرافت میبینی و هرکس هم دوست داره اسم بچه اش حداقل خیلی توی خانواده تکرار نشه
CafeMom TickersCafeMom Tickers
آهان از بحث تاپیک دور شدیم من در مورد سوال صاحب تاپیک جواب دادم وگرنه خیلی از اسم های ایرانی رو دوست دارم ولی بعضی هاش واقعا به درد نخوردن
ریحانه خانم اسم سلیقه ای است، برای کسی هم برتری و شان والا نسبت به سایرین ایجاد نمی کنه، چه بسا پارمیداهایی باشند که انسانهای خوبی هستند، در مقابل اشرار و جنایتکارانی هم هستند که اسم مذهبی دارند. مثلا خفاش شب اسمش غلامرضا بود. یا این اشرار متجاوزی که به یه باغ تو اصفهان حمله کردند و به خانمها تجاوز کردند همه اسامی مذهبی داشتند، مهم انسانیته
به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا