2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 130 پست
البته با نارسیس هم موافقم مثلاً حسین طه حسین و طه به تنهایی خیلی قشنگن ولی با هم نه
اگه دنبال لباس ست واسه دختر و پسرت تو سن های مختلف یا ست خانوادگی میگردی حتما سری به سایت ماهان مد بزن.                  mahanmod.ir

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راست میگین بعضی ترکیبات اصلا خوب نیست مثل همینا که مثال زدید البته من هم به شخصه ترکیبی دخترانه را اصلا دوست ندارم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
اسم سلیقه اییه و البته هر اسمی یه دوره ای فراوانیش زیاد میشه، ولی بعد از همه گیر شدن از مد میفته. اسم امامها هم از مد میفته، مثلا به ندرت کسی اسم پسرش رو کاظم یا جغفر میزاره یا اسم دخترش رو سکینه انتخاب کنه.
به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا
البته میتی جان بانظرشماهم موافقم درسته بعضی اسامی ائمه اصلا گذاشته نمیشه ولی واقعاغلی محمدو....اینهاقشنگن.تونینی سایت این مسئله نظرمنوجلب کرد نظراتتون برام جالبه بازم دلیل بگید
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
لامپ نشانه انلاین بودنه ازسایت خارج بشید دوباره نام کاربری و پسسوردتونو وارد کنید روشن میشه
من الان برای دخترم دوست دارم یه اسم ایرانی بزارم همسرم مطهره رو دوست داره چون میگه معنای قشنگی داره
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
لنا جان شاید اسم محمد و علی هم یه روزی به سرنوشت جعفر و کاظم دچار بشه. البته من سیاست ایران ستیزی رو بی تاثیر نمی دونم، همانطور که اوایل انقلاب اسمهای مذهبی زیاد شدند، و آدم بدها توی فیلمها اسامی اصیل ایرانی داشتند، زمان پهلوی هم سیاست ترویج اسامی ایرانی برقرار بود. جالبه که پدر و مادرهای ما که متولد نظام سابقند اسامی مذهبی دارند و ما روی بچه ها مون اسامی ایرانی میزاریم. کلا هر کی بخواد زور بگه با مقاومت روبرو میشه
به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا