2821
2789

اگ حس عمیقی بهش نداشته باشم اره

وگرن اگ عاشقش باشم پسر ترامپم بیاد کنسله

هر نگاهت صد غزل در دفترم اواره کرد ، با که حالا سر بگیرند این غزل ها دیگری ، من ک نفرینت نکردم روزی اما میدهد، پاسخ کار تو را حال یا خدا یا دیگری☺️🤝🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ما که گذشته ،ولی بستگی به مقدار وابستگی به دوس پسر داره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

قطعا ترک کن چون الان تو این دوره زمونه ملاک فقط پوله بی پولی تمام عشق و علاقه رو از بین می‌بره و فقط ...

دوست پسز فعلیم حتی ماشین نداره اما این پسره ۳تا خونه داره 🫤

وا نههه،اینو شعاری نمیگم، دوسال با نامزدم دوست بودم و خیلیییی موردا و خاستگارای خوب داشتم که همون پشت تلفن رد کردم،البته آدمش مهمه ...قصدمون جدی بود و خیلی خودشو ثابت کرده بود،خونواده ها در جریان بودن از اینا نبود که بهش بگم خاستگار دارم بگه برو خوشبخت شی بعدا نگی بخاطرت خاستگارامو رد کردم!! اگه اینجوری عنه که نمون پاش

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

وا نههه،اینو شعاری نمیگم، دوسال با نامزدم دوست بودم و خیلیییی موردا و خاستگارای خوب داشتم که همون پش ...

ن اینطوری نیست اما وضعش خوب نیست برای ازدواج.. خونه نداره 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز