2777
2789

سلام

رو شخصیت و مهارت‌هات کار کن، از خودت آدم جذابی بساز. 

با سبک زندگی خوب و هدفمند بودن.

خدای به این بزرگی داری، ازش بخواه و رها کن، چون بش گفتی که به تو واگذار می‌کنم. 

اگه کاری رو به یکی بسپری، می‌ری هی ببینی چی کار کرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من خیلی تو این راه پول خرج کردم خیلی جاها رفتم بخاطر برگشت شوهرم خیلی تلاش کردم تا اینگه تو همین نی نی سایت یکی شماره استاد تبریزی را داد خدا ازش راضی باشه دیگه داشتم نامید میشدم گفتم بذار امتحان کنم

با مبلغ خیلی کم شوهرم را برگردوند 

نفسشون حقه

از این کلاه بردار نیستا فقط یه تماس بگیرید یا پیام بدین ببینید دعا نویس واقعی ینی چی

اگر نتیجه گرفتین به خواهرم خیراتی بدین

اینم شمارشون 

فکرکنم یهودیه

۰۹۳۸۱۴۹۰۹۳۴

چرا هر کس که از خرسند طرفداری‌ میگه یا فورا تعلیق میشه و تاپیکش میترکه؟؟!!اخه مگه میشه خرسند ۱۰0۰ تا ...

دعا نویسی ک معرفی کردید کلاهبرداره همین دیشب پولمو خورد خدا ازش نگذره شما هم شمارشو از نظراتت بردار لطفاً مردم و گمراه می‌کنی 

دعا نویسی ک معرفی کردید کلاهبرداره همین دیشب پولمو خورد خدا ازش نگذره شما هم شمارشو از نظراتت بردار ...

من زندگیمو‌ مدیون این دعانویسم

شما بگو چند گرفتی این اراجیف را بنویسید 

فقط دعا کنید نبینن این مطلب شمارو

من به همه نی نی سایتیا عشق می ورزم     

سلام من یک نفر می‌شناسم آدم مطمئن و خوبیه ولی مشهد زندگی میکنه مشکل من و خواهرم رو حل کرد، خواهرم که زندگیش داشت از هم میپاشید ولی از وقتی که از این بنده خدا دعا گرفت کلا زندگیش تغییر کرد و خوب شد، خودمم همینطور شوهرم خیلی مریض بود الان خوب شده خداروشکر. این بنده خدا آدم مومن و خوبیه، سنشم زیاد بالا نیست حدود چهل سالشه فک کنم. ولی کارش حرف نداره. تلفنی هم کار انجام میده ولی فقط کارهای رحمانی انجام میده.برای جدایی یا کارهایی که حروم باشه بهش نگین چون اصلا انجام نمیده، میگن موکل لشکری داره البته من که به موکل و این چیزا اعتقادی ندارم ولی دستش خیلی سبکه، شمارشو میزارم ولی به شرطی که هر کی مشکلش حل شد از ته دل برام دعا کنه خدا یک نی نی پسر امسال بهم بده، اگه زنگ زدین جواب نداد پیام بدین بگین از طرف خانم صالحی هستین

09157096791 سید علی

من منشی یه دعانویس صبی هستم

آره من تبلیغ میکنم چون واقعا استادن

اگه باور ندارید

تماس بگیرید تا ببینید چه نشانه هایی ازتون میگه هنننگ میکنید!!

۰۹۳۸۱۴۹۰۹۳۴ استاد تبریزی

من به تعالیم موسی کلیم الله ایمان جانی دارم 

من بعد از سالها دنبال دعانویس گشتن و کلی پول هدر دادن , اخر یک نفرو دیدم و ایمان آوردم به کارش

الان شمارشون میذارم هرکس میگه تبلیغه , آره تبلیغ میکنم چون ایشون زندگی منو نجات دادند

شما هم نتیجه میگیرین شما هم شماره شو میذاری اینجا

اینم شماره اش

۱۰۰ بار هم تعلیق کنید باز هم با یه اکانت دیگه شماره شون میذارم

۰۹۳۸۱۴۹۰۹۳۴ استاد تبریزی