2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هر کس که از خرسند طرفداری‌ میگه یا فورا تعلیق میشه و تاپیکش میترکه؟؟!!

اخه مگه میشه خرسند ۱۰0۰ تا کاربری داشته باشه 

و انقد بیکار باشه‌که بیاد خودش واسه خودش!!! تبلیغ کنه

والله من بار اول که با ترس و لرز زنگ زدم بهشون ، تا گفتم از نی نی سایت گرفتم شمارتونو ، گفت من با نی نی‌ سایتی ها اصلا میانه ای ندارم!!!!

اون خودش قبول نمیکنه نی نی سایتو

در ضمن پارسال تو جشن آزادی زندانیان(گلریزان) تو شبکه استانی ازش تقدیر شد 

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: @Keysheyi

اگه اینطور شوهر پیدا می‌شد کرد الان رونالدو ۴۰ ۵۰ تا زن ایرانی داشت خواهر من😁🤌

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

من کاری به حرف های بقیه که بگن خرافاته یا چی ندارم منم اعتقادی نداشتم اما پسر من لکنت ززبون گرفت و ه ...

درسته یه سری هاهستن انگشت شمارمثل همینی که شمامیگی ولی بقیه واقعاکاروکاسبی بازکردن