2777
2789
عنوان

لقب بچتون چیه❓😁

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست

من به پسرم میگم بستنی 

اونم بور و تپلیه تا اسمم بگه چند ثانیه زمان می‌بره اسمم صدا میزنه میگه  اییییییییی مااااااا بعد غش می‌ره از خنده برای خودش هم دست میزنه😍

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
خواهرم که کوچولو بود مو فرفری بود بعد موهاش پف پفی میشد از خواب که بیدار میشد با کلمه گل بوته یا کلم ...

چقد همه لقبا ب بچه کوچیکا میاد و نازشون میکنه😂

من اسم عروسکاشو گذاشتم صبا و صغری بهش میگم برو صغری رو بیار میاره😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد همه لقبا ب بچه کوچیکا میاد و نازشون میکنه😂من اسم عروسکاشو گذاشتم صبا و صغری بهش میگم برو صغری ر ...

وای من خودم کوچیک بودم یه عروسک داشتم اسمش طلا بود

این عروسک تو خونه ما عین یه بچه واقعی بود 

امان از وقتی که مامانم میومد تخت و مرتب کنه بعد عروسک من می افتاد پایین ، نصف روز گریه می کردم که چرا تو بچه من و انداختی زمین 

این طلا خانوم یه احترامی داشت که کل فامیل هر وقت مامانم و میدیدن هم احوال من و می پرسیدن هم طلا 🤣

خدا کوچولو شما رو هم براتون حفظ کنه عزیزم😍❤️دنیای بچه ها فوق العاده بامزه هست 

وای من خودم کوچیک بودم یه عروسک داشتم اسمش طلا بوداین عروسک تو خونه ما عین یه بچه واقعی بود امان از ...

ای خدا😍😂

هنوزم داریش؟

من اصن عروسکی نبودم بچگی بیشتر عاشق اون ظرف و ظرفایکوچیک بودم