2777
2789
عنوان

تازه عروس رابطه جنس

1314 بازدید | 26 پست

طبق تایپینگ قبلی ...

که گفتم بحثم شده و شش ماه از عروسیم گذشته قهر کردم خونه مامانم رفتم یک روز و نصفی ....

آقا تشریف آورد اومد دنبالم ...

سر چی هم رفتم به من گفت توی دعوا : 

تو برا من هم خونه ای 

به خاطر اینکه دو میلیارد خرج کردم عروسی گرفتم مجبورم تحملت کنم 

حسی ندارم 

و جاشو هم جدا کرده بود کامل منم زدم زیر گریه گفتم فردا از اینجا میرم حالا که حسی بهم نداری 

گفت اوکی 

و منم رفتم چون اصلا سعی نکرد من منصرف کنه 

بعدم که رفتم یک بار کلا پشت گوشی گفت باشه حالا ببخشید با اینکه من چیزی نگفتم تو همه زیاد بزرگ میکنی 💔🖤

دیگه اومد اونجا دنبالم من آورد خونه 

نه گفت ببخشید 

نه هیچی بوسم کرد من برد تو اتاق ورابظه 

حتی در حین رابطه گفتم من اذیت دارم میشم از رفتارت هیچ محل نداد بعدم که تموم شد کارش گفت بیا بخوابیم من فردا باید برم سرکار چ مثل تو حوصله ندارم .... 

منم زدم زیر گریه که آقا من ناراحت بودم ... 

اول باید از دلم درمیاوردی بعد رابطه ... 

نه اول این من الان احساس میکنم فقط برا رابطه من آوردی خونه ... یکم توجیح کرد و معذرت خواهی هم کرد ولی من قلبم پذیرا نیست همه حرفاش تو ذهنم مونده و نمیتونم ببخشمش ... 

چه کنم ؟ 

چه احساس بدی داری عزیزم...💔 مردا اندازه چس عقل ندارن چرا؟ همش تو شلوارشونه😐 باید از دلت در بیاره... بگو حس نداشتی گوه خوردی منو گرفتی!! اه اعصابم خورد شد

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین آجی خوشگلم من مجردم ولی ۳۵سالمه سنمو گفتم ک فکر نکنی ۱۵ ۱۶ سالمه ولی از ز ندگی بعضیا فهمیدم ک مردا وقتی رابطه برقرار میکنن تو عقل خودشون فک میکنن پس کدورتا رفع شده پس فک نکن تو عروسک جنسی اون هستی ن اون فقط خواسته ب روش خودش ازت عذر خواهی کنه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چه احساس بدی داری عزیزم...💔 مردا اندازه چس عقل ندارن چرا؟ همش تو شلوارشونه😐 باید از دلت در بیاره.. ...

منم واقعا دلم شکسته خودم ، خودمو آروم میکنم خیلی حرفهای دیگه هم تو عصبانیت زده 

میگه چون منو عصبی کردی 

که تو اونم خودش مقصر بوده 

حالا اوکی عصبی بودی خب یه چی دیگه می‌گفت صاف باید می‌گفت. من تورو نمی‌خواستم به زور خرج کردن و ابرو باهاتم 🖤😭

ببین همه مردا همینن باور کن همینن

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

منم واقعا دلم شکسته خودم ، خودمو آروم میکنم خیلی حرفهای دیگه هم تو عصبانیت زده میگه چون منو عصبی کرد ...

خیلی حرفای بدی زده بخدا :( الهی دلت آروم بگیره و کاری کنه که فراموش کنی💔🥲

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
ببین آجی خوشگلم من مجردم ولی ۳۵سالمه سنمو گفتم ک فکر نکنی ۱۵ ۱۶ سالمه ولی از ز ندگی بعضیا فهمیدم ک م ...

آخه نباید بهم میگفت دوستم نداره 😭🖤💔

این همه حرف زده 

گفت خواستم برات گل بخرم پول نداشتم 😊

در صورتی که آدمی که تو ماه ۳۵ میلیون حقوق میگیره پول یه شاخه گل ندارع ؟ 

اوکی من پرتوقع نیستم یه گل از ت خیابون می‌آورد ازم درست معذرت خواهی میکرد نه اینجوری