2777
2789

با خواستگارم که یهویی ارتباطمون قطع شد و کلا جور نشدیم!

اون پیگیر نشد منم دیگه پیگیرش نشدم!

البته همیشه قبلا اون پیام میداد ولی دیگه کاملا یهویی غیبش زد!

الان بعد یه ماه شمارم پاک کرده!

یه ماه بعدشم کلا دلت چت دو طرفه زده!!

چه دلیلی داره که اینطور پاک کرده بعد این مدت!!!؟؟؟

رفته خواستگاری یه نفر دیگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آخه چرا اونوقت دوطرفه پاک کرده!میتونسته فقط واسه خودش پاک کنه

حتما محض اطمینان نمیخواست حرف و اثری

ازش بمونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خواسته احتیاط کنه که مطمئنشه ب دست طرفش نمیرسه از طرف شما

اخه خودش دید پیگیر نیستم چه برسه اینکارو کنم 

و هم اینکه زیادم نزدیک نبودیم و زیادم هم صحبت نشده بودیم

اخه خودش دید پیگیر نیستم چه برسه اینکارو کنم و هم اینکه زیادم نزدیک نبودیم و زیادم هم صحبت نشده بودی ...

شما اینجوری اون تصورش چیز دیگس حالا گفته با یکی اشنا شدم این خانمم شمارمو داره یجوری پارتنرم پیدا میکنه عکس پیامارو نشونش میده 

من قبلا مشتبه اینو دیدم یه اقای از اقوام رفتن خواستگاری یه غریبه بعد اون خانم نخواست و وقتی پسره نامزد بود فهمیده بود نمیدونم چجوری شماره دختررو پیدا کرده بود همه چتاشونو براش فرستاده بود ک اره این عاشق منه و تورو نمیخواد و کلی وقت قهر بودن و تا جدایی رفتن بعد اشتی کردن زندگیشونم خوبه الان نزدیک 10ساله ازدواج کردن