سلام مامانا خوبید؟۶ماهه باردارم و یه دختر۵ساله دارم و نمیدونم موقع زایمان دخترمو به کی بسپارم.قرار بود به خواهرم بسپارم که اونم تازگیا عقد کرده و درگیره نامزدشه مامانمم که باهام بیمارستانه.مادرشوهرم دخترمو خیلی دوست داره ولی دوتا نوه پسر نوجوون داره که همش رفت و آمد دارن و من بهشون اعتماد ندارم چون میدونم فیلم پ.و.ر.ن میببنن.حتی یبارم دخترمو تنها پیشسون نفرستادم کلا نگرانم.چیکار کنم؟هرشب گریه میکنم سر این قضیه.
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خواهرت حالا یه شب بهش بسپری نمیشه اصلا بهش گفتی یا خودت میگی نمیتونه
نه والا نگفتم کلا من آدم حساسی ام کلی فکر از ذهنم رد میشه
شاید به همون آبجبم بسپارم ۳ ماه دیگ نامزدیشون عادی میشه میتونن از هم دور بمونن😂ولی میدونم مادرشوهرم ناراحت میشه چون تو یه ساختمونیم.شاید سربسته بهش توضیح بدم چرا نمیزارم پیشش بمونه
حالا بگو بهش مطمئنم قبول میکنه اره به مادرشوهرت هم غیر مستقیم بفهمون
همینجوریش بهم میگن بد دل.منم تا حالا نگفتم از چی نگرانم.یبار به یکی از نوه هاش از گوگل انشا میگفتم دستم خورد به سابقه گوگل دیدم خیییلی چیزای افتضاح میبینن.منم نمیتونم بگم نبینید.فقط باید مواظب بچه خودم باشم .خدا هم بهم کمک کنه.