2777
2789
عنوان

بنظرتون تو زندگی قبلیم کیه من بوده

176 بازدید | 21 پست

من دختر داییمو دوست دارم و هیچ دختری به اون اندازه برام جذاب نیست و باهیچکس جز اون خوشحال نیستم کنار اون همه چیز یادم میره یه چیز شبیه کراش همش حس میکنم تو زندگی قبلیم اون معشوق ام بود واقعا اگه خیلی پولدار بودم دستشو میگرفتم میبردمش یه جای دور باهاش زندگی میکردم

البته اون ازدواج هم کرده و از موضوع راضی نیستم واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی اینجور حسا رو درک میکنم برادر من ۴ ساله ازدواج کرده و ما اولین بار ۴ سال پیش شب خاستگاری  خانواده عروسمونو دیدیم و شناختیم پدر عروسمون ۱۷ سال پیش ک عروسمون۸ سالش بوده مرده من همون دفعه اول که عکس پدرشو دیدم انگار میشناختمش و هر بار عکسشو‌میبینم‌یا حرفی ازش زده میشه بی اختیار اشک میریزم براش و دلم یجوری میشه انگار عزیز من بوده که مرده این خس واقعا برام عجیبه 

فک نمیکنی زیاده رویه؟

ببین من واقعا کلی دختر دیدم و از دیدن هیچکدوم از دوستام خوشحال نمیشم وقتی اونو میبینم تپش قلب میگیرم و میخوام جلوش بهترین باشم و خوشحالیش میخوام هرچیز خوبی ک تو دنیا هست برای اون باشه