2777
2789
عنوان

حس ششم

119 بازدید | 5 پست

مغزم با مسمومیت دارویی آسیب دیده و الان هشت ماه و نیم میگذره و هنوز خوب خوب نشدم

بهبودی کامل پیدا میکنم یا ناقص(چون دکترم بهم گفت ممکنه مغزت اسیبی که دیده خوب نشه به طور کامل هیچ وقت)

اگر خوب میشم به طور کامل تا کی به نظرتون؟

اگر از خصوصیات اخلاقیم هم چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگین

مشکل اینه شما هیجانی تصمیم گرفتین تو سن کم برای همین میگن با کسی دوست نشو چون هر دو طرف هیجانی تصمیم میگیرن و هنوز اینقد قدرت ندارن وابسته نشن ودرک کنم که این فقط یه رابطه صرف آشنایی بوده وقطعا قرار نبوده به سرانجام برسه آدم که سنش بره بالاتر متوجه میشه که هر رابطه ای به ازدواج ختم نمیشه وبا جدایی بیشتر کنار میاد 

شما عشقش بهت واقعی نبوده منم دو سال پیش توی مجازی دوست شدم هر دومون کنکور داشتیم با این تفاوت که پارتنر من سنش بیشتر بود وقبلا مهندسی خونده بود وباز کنکور میداد برای رشته دیگه شما از هم ۸ساعت دور بودیم ولی هر روز بیشتر همو دوست میداشتسم چون عشقمون واقعی بود و حتی من بیماری دارم که خیلی بدتر از بیماری این دختر خانم که میگی ولی بعدش انتقالی گرفت والان پیش همیم تو یه دانشگاه .پس شما زودتر به ایشون بگو ممطمئنم کسی که بیماری قلبی داره در کل افرادی که توی زندگیمون با بیماری سروکله میزنن محکم ترن ایشالا راحتتر بتونه هضمش کنه.ببخشید اون یکی تاپیک اون اونجا قفل شد منم نوشته بودم براتون ولی وقتی خواستم بفرستم اونجا تعطیل شده بود برای همین اینجا فرستادم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکل اینه شما هیجانی تصمیم گرفتین تو سن کم برای همین میگن با کسی دوست نشو چون هر دو طرف هیجانی تصمی ...

خیلی ممنون از نظرتون
ولی من منظورم از اینکه بیماری حاد قلبی داره این نبود که این یک مشکله
 منظورم این بود که میترسم وقتی کات کنیم به قلبش اسیبی بخوره کاری شه خدایی نکرده
دلیل اصلیم هم اینه که حسی بهش ندارم وگرنه هر مشکلی بود به جون میخریدم
و در اخر میشه پیشنهادتون رو بگین که چجوری بهش بگم که کمتر ناراحت شه؟

خیلی ممنون از نظرتونولی من منظورم از اینکه بیماری حاد قلبی داره این نبود که این یک مشکله منظورم این ...

کاری نکردم شما هر طور بگیین نهایت ناراحتی خودش رو داره ولی بنظرم همین دلایلی که به ما گفتین رو به ایشونم همین دلایل رو بگین درک میکنن قطعا .فقط دورغ نگیید دلایل واقعی رو بگیین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز