2777
2789

من ۱۱ هفته و ۲ روزمه.چند وقته عطسه کنم یا بخندم.سمت راست شکمم درد میگیره.انگار که یکی نیشگون بگیره.اونجوری.سریع هم آزاد میشه.آیا مشکلی هست؟میخوام ۱۲ هفته که تموم شد برم ان تی.نمیخوام به این زودی برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا عطسه کردنی اونجوری منم بودم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

معمولا عطسه کردنی اونجوری منم بودم

خیلی میترسم.تو نت میزنم یا از چت جی بی تی میپرسم.میگه عادیه بخاطر کشیدگی رحم هست.ولی خب بازم بچه های اینجا بیشتر تجربه دارن

خیلی میترسم.تو نت میزنم یا از چت جی بی تی میپرسم.میگه عادیه بخاطر کشیدگی رحم هست.ولی خب بازم بچه های ...

پوستِ داخلِ شکمت کشیده میشه

منم اینجوری بودم‌نگران‌نباش چیزی نیست

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁