2777
2789
عنوان

جاریم مدام قهر می‌کنه 😂🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیکنه یک بار با یکی چت کرد ۱ سال پیش آخه چرا هعی برمیگرده

تا چِش تو دراد 😒

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

بنده خدا خیانت دیده. دلش از این زندگی سرده  از روی ناچاری برمی گرده.  بعد یه جاری مثل شما داره که به خراب شدن زندگی اش می خنده و رفت و برگشتش مسخره می دونه ! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

تو برو یادش بده خیلی اگه بلدی با خیانت کنار بیای

منظورش اینه که بی سیاسته که برمیگرده و کاری کرده که شوهرش بی تفاوت شده و دستشو خونده میدونا خودش میاد بدون عذرخواهی

وقتی خیانت میبینه بره کاملا عادیه،ولی این که برمیگرده غیرعادی!!!!

ول کنید من یک ایموجی خنده گذاشتم 

آخه هربار میگه میرم طلاق میگیرم ولی هیچ کاری نمی‌کنه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم