2777
2789
عنوان

همسایمون جلو پدرم گفت پریود نشدم

250 بازدید | 18 پست

همسایه ما یه زن خیلی رو مخیه خانومش

بعد جلسه داشتیم زنا گپ میزدن آقایون هم در فاصله یک متری گپ میزدن

بعد این زنه یهو شرو کرد که آره ما مسافرت بودیم بعد شوهرم به من گفت پریودت عقب افتاده حتما حامله ای برو آزمایش بده و اینا

بعد یهو همه ساکت شدن

بعد ایشون با اعتماد به نفس ادامه داد که آره شوهرم بچه خیلی دوست داشت

من قشنگ علامت سوال بودم

بعد پدرم الکی شروع کرد با بقیه مردا حرف زدن و دوباره همه گرم حرف شدن

بعد بگم شوهرش بنده خدا پیش این نمیتونه یک کلمه حرف بزنه انقدر سلیطه هست

وای واقعا زن به این گندگی نمیفهمه نباید جلوی مردای غریبه همچین چیزی بگه؟

من نمیگم پریود چیز بدی هست

اما پیش مردای چهل پنجاه ساله و غریبه اونم در اولین جلسه آشنایی به نظرم دور از حیا و ادبه

من اشتباه میکنم 

برای شما عادیه این چیزا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حب هرچند هم بقیه بگن عادیه ولی فرهنگ ایران جا نیوفتاده بهونظرمن همیشه باید حیا چه مرد چه زن باشه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بعضی ها خیلی راحتن ... درسته امر طبیعیه ها ولی دیگه اینقدر صریح جلوی دیگران منم خوشم نمیاد یک عمه دارم خونم بودن یکهو در دستشویی رو باز کرد پسرشو که نوجوون بود گفت برو از کیفم نواربهداشتی بیار پریود شدم🫥 

شوهرش که بیغیرته کار نداریم 

ولی از اینجور ادما که حیا حالیشون نمیشه فاصله بگیرید اینا مرزبندی ندارن توی زندگیشون

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

درسته تو فرهنگ ما این رفتار غریبه،ولی بیاید قبول کنیم ی موضوع طبیعی هست نباید روش حساس شیم خیلی

رابطه جنسی هم طبیعیه باید وسط جمع بگیم چیکار میکنیم؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️